Slik ser han ut under hatten!

Jude Law har ikke blitt sett uten hodeplagg siden oktober.

TYNNLUGGA: Jude Law har fått betydelig mindre hår på hodet.  Foto: Stella Pictures
TYNNLUGGA: Jude Law har fått betydelig mindre hår på hodet. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den siste tiden har Jude Law (39) alltid vært iført forskjellige hodeplagg ved offentlige arrangementer, og ryktene om hva kjekkasen skjuler under hodepryden har dermed florert i pressen og på ulike sosiale medier.

Men, da 39-åringen forrige uke var i Paris for å promotere den siste Sherlock Holmes-filmen «A Game of Shadows», stilte han uten noen som helst kamuflasje, og avslørte en lettere hårløs skalle.

I følge nettstedet Daily Mail skal Law ha insistert å bruke hatt eller lue i offentlige situasjoner, som både TV-intervjuer og på rød løper, og opplyser om at han ikke har blitt sett uten hodeplagg siden oktober i fjor.

Da han i desember gjestet Graham Norton Show, ble han utspurt om hvorfor han ikke ville ta av seg hatten, og publikum trampklappet mens de ropte: «av, av, av» til skuespilleren. Heller ikke da var han villig til å vise frem hva han hadde under ull-hatten.

- Jeg har måttet klippe meg for min siste film, og jeg har fått den mest forskrekkelige hårfrisyren noensinne. Dere får se det på kino til neste år, forklarte skuespilleren til publikum.

Den britiske skuespilleren har tidligere avvist at han har har vurdert hårimplantat.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Det norske kjendisparet er sammen igjen etter bruddet 

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer