Slik ser han ut etter hårtransplantasjonen

- Hair we go, sier Wayne Rooney. Se det første bildet etter operasjonen.

NYTT HÅRFESTE: Wayne Rooney skammer seg ikke over hårtransplantasjonen og la mandag ut dette bildet til sine nesten 800.000 følgesvenner.  Foto: Wayne Rooney / Twitter
NYTT HÅRFESTE: Wayne Rooney skammer seg ikke over hårtransplantasjonen og la mandag ut dette bildet til sine nesten 800.000 følgesvenner. Foto: Wayne Rooney / Twitter Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: «Hair we go!», slik avslutter Wayne Rooney (25) sin beskjed til følgesvennene på Twitter, etter at han viste bildet av hårtransplantasjon til 260.000 kroner.

Mandag publiserte nemlig Manchester United-stjernen et bilde av seg selv på Twitter etter inngrepet, som viser at manken er langt fyldigere enn før.

- Hei alle sammen, her er hodet mitt. Det vil ta noen måneder før det gror. Fortsatt litt blodig også. Men det er helt normalt. #hairwego, skriver Wayne Rooney på Twitter.

Han skal ifølge Daily Mail ha tatt operasjonen på torsdag, og forlot Queen Anne Street Medical Centre i London med en baseballcaps. Seinere bekreftet han ryktene på Twitter.

- Bare for å bekrefte det til alle mine følgere, jeg har tatt en hårtransplantasjon. Jeg begynte å bli skallet som 25-åring, så hvorfor ikke. Jeg er kjempefornøyd med resultatet, skrev han.

Kona Coleen støtter ektemannens valg, og mener han tok valget helt selv.

- Ja, Wayne har fikset håret sitt. Hans egen beslutning, det var ikke jeg som spurte ham –slik mange hevder. Glad på hans vegne og det vil se veldig bra ut, skriver kona Coleen.

Transplantasjonen gjøres ved at hår blir transplantert fra et området der det vokser godt, til området som skal fikses i grupper på ett til fire hår. Dette for at håret skal se mer naturlig ut. En nål blir brukt for å lage hullene hårene blir plassert i.

Pasienten er våken under hele prosedyren, ifølge Daily Mail. Etter operasjonen får pasientene smertestillende, antibiotika og noe for å redusere hevelsene.

Ifølge klinikken virker metoden vare på kandidater som har god hårvekst bak eller på sidene av hodet, som kan være donor-områder.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Håret mitt er et sensitivt tema

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer