Bradley Cooper:

Slik ser han ikke ut lenger

Skuespilleren har tatt barbermaskinen fatt.

MØRKE LOKKER: Bradley Cooper, slik vi er vant til å se han. Foto: Evan Agostini/Invision/AP
MØRKE LOKKER: Bradley Cooper, slik vi er vant til å se han. Foto: Evan Agostini/Invision/AP Vis mer
Publisert

I både «Hangover» og «A Star Is Born» har skuespiller Bradley Cooper (48) halvlange, mørke lokker.

Over hele verden er han et godt kjent ansikt, og derfor er det nok mange som trolig nå har bitt seg merke i 48-åringens nye utseende.

«Shallow»-sangeren har nemlig latt de mørke lokkene falle, og viser nå fram sin nye sveis - en «buzzcut», som vil si at håret er barbert kort, og samme lengde over hele hodet.

HEI SVEIS: Bradley Cooper ble fotografert med en ny frisyre denne uken. Foto: Rees, Ulra / NTB
HEI SVEIS: Bradley Cooper ble fotografert med en ny frisyre denne uken. Foto: Rees, Ulra / NTB Vis mer

Allerede i starten av september kunne det se ut til at han hadde gjort noen endringer, da han ble fotografert iført en caps.

GAMMEL OG GRÅ: Den amerikanske sangstjerna ser ugjenkjennelig ut i sin nye musikkvideo. Video: Youtube / NTB Vis mer

48-åringen droppet derimot hodeplagget og slo ut håret da han tok seg en spasertur tidligere denne uka, og etterlot med det ingen tvil.

CAPS: Skuespilleren var iført caps tidligere i september, men allerede da var det trolig noen som mistenkte at han hadde vært en tur hos frisøren. Foto: Elder Ordonez / Splash News / NTB
CAPS: Skuespilleren var iført caps tidligere i september, men allerede da var det trolig noen som mistenkte at han hadde vært en tur hos frisøren. Foto: Elder Ordonez / Splash News / NTB Vis mer

Ifølge PageSix er det ikke mange ukene siden han fikk ny frisyre - i august hadde skuespilleren nemlig de lengre lokkene da han var på ferie i Italia.

Det er ikke lenge siden Coopers utseende var diskutert sist, da i forbindelse med en rolle. Denne høsten er han nemlig aktuell med filmen «Maestro», hvor han spiller rollen som dirigenten Leonard Bernstein.

Da traileren kom ut så man skuespilleren bruke proteser i filmen for å spille eldre versjoner av karakteren. Flere anklaget han da for å fremme antisemittisme, som ifølge Store norske leksikon, er fiendtlige holdninger og handlinger rettet mot jøder fordi de er jøder.

VEKKER OPPSIKT: Reaksjonene hagler etter at denne videoen av Simon Cowell ble lagt på Twitter. Vis mer

- Alle skuespillere bør kunne spille hvilken som helst rolle med sine ferdigheter. Men vi lever i ei tid da det er stor følsomhet og debatt om representasjon av etniske grupper og minoriteter, skrev skuespiller Tracy-Ann Oberman da på X, tidligere kjent som Twitter.

Det var derimot ikke alle som reagerte på det samme. The West Wing-stjerna Joshua Malina (57), som selv er jøde, uttalte til Page Six at han ikke har noe problem med at Coopers nese er fikset på for å se ut som den ekte personen.

LES OGSÅ: Maud Angelica Behn vekker oppsikt i utlandet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer