Liam Payne:

Slik ser han ikke ut lenger

- Hva har skjedd med ansiktet hans?

FORSKJELL: Flere fans mener det er markant forskjell på Liam Paynes ansikt. Foto: Rune Hellestad/UPI/Shutterstock/NTB
FORSKJELL: Flere fans mener det er markant forskjell på Liam Paynes ansikt. Foto: Rune Hellestad/UPI/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Torsdag denne uken dukket Liam Payne (29) opp på rød løper i forbindelse med en filmpremiere i London. Payne, som er best kjent fra gruppen One Direction, var til stede for å støtte sin tidligere kollega Louis Tomlinsons (31) dokumentar «All of Those Voices».

I etterkant er det ikke bare dokumentaren som har fått spalteplass. Flere har bitt seg merke i ansiktet til Payne som ifølge fansen ser annerledes ut enn det vanligvis har gjort, det skriver blant andre News.com.au.

NÅ: Slik så Payne ut på premieren. Foto: Vianney Le Caer/Invision/AP/NTB
NÅ: Slik så Payne ut på premieren. Foto: Vianney Le Caer/Invision/AP/NTB Vis mer

Reaksjonene har ikke latt vente på seg på sosiale medier og flere hevder at kjevepartiet hans er langt mer markant, og at kinnbena skiller seg mer ut enn tidligere.

Flere reaksjoner

Instagramkontoen «justjared» har publisert bilder av Payne og kjæresten hans Kate Cassidy (36) fra premieren, og kommentarfeltet florerer av forvirrede fans.

VISER HUD: Artist Liam Payne og modell Stella Maxwell kaster klærne i ny video for Hugo Bodywear. Video: Instagram/@hugo_official Vis mer

- Herregud hva skjedde med Liam?, er det en følger som spør.

- Hva er galt med ansiktet hans, skriver en annen, hvorpå en spekulerer på om sangeren kan ha tatt injeksjoner i kjevepartiet.

- Plastikk, Liam?, spør en tredje person.

29-åringen har foreløpig ikke uttalt seg om kommentarene som har kommet i kjølvannet av premieren.

Avviste ryktene

Den tidligere One Direction-sangeren er ikke den eneste superstjerna som har blitt anklaget for å ha fikset på kjevepartiet. Også skuespiller Zac Efron fikk nettet til å koke av samme grunn som Payne.

Han gikk etter hvert ut og avkreftet ryktene om at han hadde gjort noen kirurgiske endringer på ansiktet. Efron forklarte at han hadde sklidd og slått seg på kanten av en fontene og at hakebenet hang fra ansiktet.

Det førte til at muskulaturen i ansiktet kompenserte for skaden som igjen førte til at kjeven ble større enn normalt.

LES OGSÅ: - Eneste som holder meg tilbake

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer