Patrick Dempsey:

Slik ser han ikke ut lenger

Skuespilleren sjokkerer med forandring.

OVERRASKER: Slik er fansen vant med å se Patrick Dempsey. Foto: James Shaw/REX/NTB
OVERRASKER: Slik er fansen vant med å se Patrick Dempsey. Foto: James Shaw/REX/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Gjennom sin rolle som doktor Derek Sheperd sjarmerte skuespiller Patrick Dempsey (56) «Grey's Anatomy»-fansen i senk. Han var utvilsomt en favoritt blant seerne, og sorgen var derfor stor for mange da han i 2015 forlot serien.

Det er syv år siden Depmsey forlot «Grey's»-jobben, men han har ikke jobbet noe mindre av den grunn. Faktisk har et av hans nyeste prosjekter gjort ham nesten ugjenkjennelig.

Går for ny stil

Da 56-åringen nylig mottok en pris fra Disney, var det flere som sperret opp øynene da han entret den røde løperen. Det var nemlig ingen mørkhåret Patrick Dempsey å se.

I stedet ankom han med platinablondt hår.

- Barna mine friket ut og sønnen min liker det faktisk. Og en sønn liker det ikke, og kona mi likte det også. Så det går greit. Det er fint med litt forandring, fortalte han overfor Entertainment Tonight om hårsveisen.

NYTT HÅR: Patrick Dempsey mottok pris og viste frem sin nye hårfarge. Foto: Mario Anzuoni/REUTERS/NTB
NYTT HÅR: Patrick Dempsey mottok pris og viste frem sin nye hårfarge. Foto: Mario Anzuoni/REUTERS/NTB Vis mer

Bakgrunnen for det platinablonde håret er at han spiller inn en ny film, der han skal forestille Ferrari-sjåfør Piero Taruffi i 1950.

- Terroriserte settet

Til tross for at Dempsey gjorde stor suksess i «Grey's Anatomy», forlot han som nevnt serien etter elleve sesonger i 2015. Det hele ble en sjokk-exit for fansen, og det ble aldri forklart hvorfor han forlot serien.

Fra fansens perspektiv døde karakteren - og dermed var det ikke lenger bruk for ham. I boken «How to Save a Life: The Inside Story of Grey's Anatomy», skrevet av Lynette Rice, kom imidlertid en mer dramatisk begrunnelse frem.

Ifølge New York Post beskriver Rice detaljert forholdet mellom skuespilleren og serieskaperen Shonda Rhimes (52). Det hevdes at Dempsey «terroriserte» innspillingssettet - og oppførselen hans skal ha gitt enkelte PTDS (Posttraumatisk stresslidelse journ.anm.).

VEKTTAP: Kelly Osbourne avslører på Instagram at hun har gått ned mange kilo, til fansens store overraskelse. Foto: Kelly Osbourne/ Skjermdump fra Instagram Reporter: Embla Hjort-Larsen Vis mer

«Han hadde en slags kontroll over settet, og han visste at han kunne stoppe produksjonen når som helst og skremme folk.(...) Jeg tror han var ferdig med showet», står det skrevet i boken, ifølge The Hollywood Reporter.

Dette er imidlertid ikke bekreftet, og Dempsey har ikke kommentert anklagene.

LES OGSÅ: - Tror forholdet kan repareres

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer