Felix Sandman:

Slik ser han ikke ut lenger

Artisten overrasket på Instagram.

OVERRASKER: Felix Sandman dukket opp med nytt utseende på Instagram. Foto: Terje Bendiksby / NTB
OVERRASKER: Felix Sandman dukket opp med nytt utseende på Instagram. Foto: Terje Bendiksby / NTB Vis mer
Publisert

Den svenske artisten Felix Sandman (22) har tatt Norge med storm de siste årene. Med hovedrolle i seerfavoritten «Hjem til jul» på Netflix har han nemlig fått mye oppmerksomhet.

De fleste kjenner nok også igjen Sandman fra Netflix-serien «Quicksand - Störst av allt», eller for musikken med hitlåter som «Tror Du Att Han Bryr Sig», som han har med artist Benjamin Ingrosso (24), og sangen «Relations» med norske Astrid S (24).

Denne uken overrasket den talentfulle artisten på Instagram da han dukket opp med et «nytt utseende».

FELIX SANDMAN: Den svenske artisten Felix Sandman er ute med en ny dokumentarserie hvor han forteller om den tunge tiden i karrieren hans. Vis mer

«Elsker»

Med sine korte, blonde lokker er det ingen tvil om at svensken har vekket oppmerksomhet hos flere ungpikehjerter på tvers av de skandinaviske landene.

I Instagram-innlegget har derimot 22-åringen kvittet seg med den lyse sveisen og byttet den ut med en mørkere og lengre frisyre.

Det var under en reise til Milano, i forbindelse med showet til motemerket Ferragamo, at Sandman debuterte sin nye hårstil.

Den nye frisyren falt i god smak hos fansen, som hyller den svenske kjekkasen i kommentarfeltet. I skrivende stund har innlegget fått over 30.000 likerklikk.

«Elsker håret ditt mer enn alt», skriver en fan.

FØDT INN I RAMPELYSET: Den 19 år gamle modellen Iris Law har to verdensberømte foreldre, og er nå på vei til å være på «alles» lepper. Video: Instagram / NTB scanpix / Rød Løper Vis mer

«Hårklippen er så søt», skriver en annen fan, etterfulgt av en rød hjerte-emoji.

«Giggig»

Det er imidlertid ikke første gang at sangeren overrasker med en stilig hårforvandling. Tidligere i år skaffet nemlig 22-åringen seg skjegg, noe han tidligere ikke har hatt for vane å ha.

Dette bet naturligvis fansen seg merke i, men også artistvennen Benjamin Ingrosso så seg nødt til å legge igjen en kommentar under bildet.

Ingrosso skrev nemlig enkelt og greit kommentaren «Giggig» til bildet.

Det er ikke kjent hva han mente, men det kan være en svensk variant av ordet «gig», som rett og slett refererer til at looken hadde passet bra til en konsert.

NYTT UTSEENDE: Ben Affleck overrasker alle i denne Instagram-videoen. Foto: NTB. Video: Ben Affleck / Instagram. Klipp: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

LES OGSÅ: Knakk sammen på direkten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer