Mímir Kristjánsson:

Slik ser han ikke ut lenger

- Det var virkelig ikke meningen, sier Rødt-politikeren.

NY SVEIS: Mímir Kristjánssons hårklipp gikk ikke helt som planlagt. Her er han avbildet i forbindelse med deltakelsen i «Farmen kjendis» på TV2. Foto: TV 2
NY SVEIS: Mímir Kristjánssons hårklipp gikk ikke helt som planlagt. Her er han avbildet i forbindelse med deltakelsen i «Farmen kjendis» på TV2. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Rødt-politiker og tidligere «Farmen kjendis» Mímir Kristjánsson (35) er en travel mann. For tiden er han midt i oppkjøringen til høstens Stortingsvalg, og når Se og Hør slår på tråden, har han akkurat vært i en debatt.

- Det gikk veldig bra det, terningkast seks, sier han lattermild om egen innsats.

- Kanskje på tide

Kristjánsson er imidlertid kjent for sin rufsete sveis, men slik ser han ikke ut lenger. Rogalendingen har nemlig fått seg en hårklipp.

- Ja og det gikk jævlig dårlig det da. Det var et uhell, konstaterer han.

35-åringen forklarer videre at han ønsket seg en hårklipper til bursdagen. Målet var at det skulle være igjen et par centimeter hår på hodet, men da han satte i gang ble det ikke sånn.

HØYLYTT: Per Sandberg settes ut av snorkingen til «Farmen»-kameraten Mímir Kristjánsson. Video TV 2 Sumo Vis mer

- Det ble en millimeter og full rulle. Da skjønte jeg rimelig raskt at her er det faen meg ingen annen løsning enn å «skinne» hele greia.

Rødt-politikeren sier at resultatet ikke så bra ut i det hele tatt. Hodet var flekkete, og håret falt av i store hauger, så da var det bare å sette kursen i retning en frisørsalong.

- Det var nok den enkleste jobben de hadde hatt på ei stund. Jeg er uansett tynn i håret så det var kanskje på tide.

- Det var virkelig ikke meningen å fjerne alt. Planen var kort, men med hår. Og jeg skulle beholdt skjegget, innrømmer Kristjánsson.

Valgkamp-stunt

Som nevnt er rogalendingen Rødt-politiker og dermed inne i en hektisk valgkamp. Det er ikke fremmed for politikere å gjøre ulike stunts for å trekke oppmerksomhet i forkant av valg. Det var derimot ikke Kristjánssons hensikt:

- Det var på ingen måte et valgkamp-stunt nei, slår han fast og legger til:

- Noen sier det ser mer mannlig og ordentlig ut, mens andre synes jeg ser ut som en sur, gammel mann - og det er ikke bra for Rødt. Jeg håper ikke valgkampen har røket på grunn av dette, men jeg vet ikke hvor mange som har stemt på partiet på grunn av mitt utseende.

Nå er det to dager siden Kristjánsson tok håret, og han forteller at det begynner å komme seg. Men er «hårsveisen» kommet for å bli?

- Det er Harald Eia og meg som har hatt den litt rufsete, tynne sveisen, så det er kanskje på tide å innse at det var denne veien det gikk. Den har nok ikke kommet for å bli, men tyngdekraften og alderen trekker meg mot den så på et eller annet tidspunkt er det nok slik jeg ender opp, ler han.

STOR FORVANDLING: Lothepus sitter i stolen på Jan Thomas Studio i Oslo. Her blir han klippet, stylet og sminket. Til slutt kommer Jan Thomas med et nøye håndplukket antrekk som reality-kjendisen skal ha på seg. Video: Lise Rafaelsen Vis mer

Hvis håret kommer tilbake forsikrer han likevel om at han skal lære seg hårklipperen før han setter i gang igjen - eller så tar han kanskje turen til frisøren.

Nå gleder politikeren seg først og fremst til valgkampen er over, så han får sett mer til familien, som tidligere i sommer gikk fra å være tre til å bli fire. Kristjánsson og forloveden fikk nemlig datteren Kitty i juli. Fra før av har de storesøster Ásta på fire år.

LES OGSÅ: - Vi holdt det hemmelig en stund

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer