Robbie Williams:

Slik ser han ikke ut lenger

- Det er alt eller ingenting.

NY FRISØR?: Slik ser vanligvis Robbie Williams ut. Men ikke etter at kona Ayda Field har fått lekt seg litt. Foto: Pa Photos/Ian West/NTB
NY FRISØR?: Slik ser vanligvis Robbie Williams ut. Men ikke etter at kona Ayda Field har fått lekt seg litt. Foto: Pa Photos/Ian West/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Corona-hår var et uttrykk som vokste fram i rekordfart i fjor vår. Flere stjerner overrasket med splitter ny sveis under «lock down», og nå kan det se ut til at også den britiske boybandstjernen Robbie Williams (47) har slengt seg på trenden - dog litt seint.

Vanligvis ser vi ham med en mørk manke på hodet, men på Instagram kan kona Ayda Field (42) nå avsløre at han ikke lenger ser slik ut.

«Det er alt eller ingenting når det gjelder håret hans. Og tydeligvis er det ingenting nå», skriver hun.

Til teksten har Field delt en video av mannen, hvor barbermaskinen virkelig får kjørt seg. I kommentarfeltet roser flere Williams for sitt «nye utseende», mens andre skriver at de også har planer om å barbere vekk alt håret.

Støttes av kona

Williams og Field, som ofte deler både det ene og det andre fra ekteskapet, giftet seg i Los Angeles i august 2010, etter å ha vært kjærester i fire år.

Popstjerna Robbie Williams fikk sitt store gjennombrudd i «Take That» på 90-tallet, og har også i etterkant av boyband-suksessen blitt en av Storbritannias mestselgende soloartister gjennom tidene.

PUPPESNAKK: Overfor programleder Stian Blipp (27) røper programleder Dorthe Skappel (54) årsaken til hvorfor hun fjernet silikonen fra brystene: Robbie Williams. Video: TV 2 Vis mer

Sangeren har ved flere anledninger takket kona for all hjelp og støtte hun gir ham - ikke minst til å føle seg bedre i tyngre perioder.

- Hun er smart nok til ikke «å senke skipet», mens jeg bare vil senke det for å se hvordan det vil se ut, har Williams tidligere fortalt til The Sunday Times.

Åpen om surrogati

Høsten 2018 overrasket det profilerte paret fans og media med å avsløre at de hadde blitt foreldre for tredje gang. Den da nybakte mora avslørte i sosiale medier at de hadde blitt foreldre ved hjelp av surrogati.

«Familier kommer i alle former, og denne lille jenta, som biologisk er vår, ble båret fram av en fantastisk surrogatmor som vil være evig takknemlig for», skrev hun på Instagram da.

To år seinere fikk de sitt fjerde barn sammen, også dette via surrogati.

FRISØR: Det er ikke lett å være frisør. Video: Rødt Kort Vis mer

«Ser dere forskjellen? Vi ønsker å feire Valentines Day på den mest fantastiske måten … Beau Benedict Enthoven William. På samme måte som med Coco, så er han biologisk vår, men født via en fantastisk surrogat. Vi er så velsignet over å kunne holde vår sunne sønn trygt i armene, og nå er vi offisielt en komplett familie», skrev hun, etterfulgt av blant andre emneknaggen #overraskelse.

LES OGSÅ: - Spydde som en gris

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer