Nicolay Ramm:

Slik ser han ikke ut lenger

Komiker og programleder Nicolay Ramm avslører sitt nye utseende.

MAKEOVER: Komiker Nicolay Ramm måtte ty til drastiske grep før innspillingen av den nye humorserien «Olympiatroppen». Video: Rød Løper/NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Komiker og programleder Nicolay Ramm (32) overrasket stort da han denne uken dukket opp i sosiale medier med et nærmest ugjenkjennelig utseende.

«Snart åpner de treningssentrene, folkens», skrev han til et innlegg på Instagram, der han viste seg frem med både skjegg og en hårsveis vi aldri har sett maken til på 32-åringen tidligere.

Det var derfor kanskje lett å anta at pandemien hadde tatt knekken på komikeren, men 32-åringen avslører overfor Se og Hør hva som egentlig ligger bak sjokkforvandlingen.

SPESIELT: NRK-profil Nicolay Ramm og komiker Espen Lervaag prøver seg på en sport utenom det vanlige i programmet "Helt Ramme sporter." VIDEO: NRK / Rødt Kort. Vis mer

Oftet sveisen

Komikeren har spilt inn en pilotepisode til den nye serien «Olympiatroppen» på NRK, som handler om livet bak fasaden på Olympiatoppen.

Der spiller han karakterer inspirert av ulike idrettsutøvere.

- Jeg ser ut som en flintskallet mann. Jeg måtte ofre sveisen for mitt nye prosjekt. Det var dét, eller å bruke flere hundre tusen på en skallaparykk, og det hadde vi ikke penger til. Da måtte jeg til pers, finne frem barberhøvelen og rake hele skallen, sier han.

Det er ikke bare følgerne hans på sosiale medier som fikk seg et kraftig sjokk da de så hans nye look. Det ble også et sjokksyn for kjæresten Josephine Leine Granlie.

RUTETE NINJA: Midt i intervjuet med Nicolay Ramm, stuper Herman Flesvig inn fra siden for å gi Ramm en liten skjennepreken. Vis mer

- Det føles jo annerledes. Jeg føler at jeg på en måte blir litt eldre av det, og dama er mildt sagt ikke fornøyd. Men så er det veldig praktisk da, man slipper å styre med hårprodukter på morgenen og det er lettere å tørke etter man har dusjet - jeg begynner å vende meg til det, innrømmer han videre.

- Ikke happy

- Hva sa dama da du kom hjem sånn?

- Dama var ikke happy, overhodet ikke. Hun visste ikke at vi skulle gjøre det, jeg hadde ikke sagt noe på forhånd. Det var et brutalt førstemøte, i hvert fall i starten da jeg var helt raka. Det ble en spesiell kveld da jeg lå som en bowlingkule i sengen der.

For den spesielle karakteren måtte han gjøres både eldre og litt mer hardbarka. Han vil imidlertid ikke røpe for mye av hvem han prøver å etterlikne, siden det ikke er en parodiserie, men avslører at skiløper Martin Johnsrud Sundby er i miksen.

- I denne karakteren er det mange forskjellige. Det er et sammensurium av norske veteraner, vi har en del av de - karer godt oppi årene som nekter å gi seg, ler han.

Hvis serien blir tatt godt imot, blir det spilt inn nye episoder til høsten. At det fører til en ny runde med barberhøvelen, har han ikke tenkt på før Se og Hør spør.

- Ja, det er sant! Hvis responsen er god, blir det ny tur til frisøren i august. Fader, det har jeg ikke tenkt så mye på, avslutter han lattermildt.

OVERRASKET: Silje Norendal og Pål André Helland fikk seg en liten overraskelse da de skulle delta på en yogatime med Nicolay Ramm. VIDEO: NRK / Fredrik Filtvedt. Reporter: Melina Pambou Sundfør. Vis mer

LES OGSÅ: Ugjenkjennelig etter sjokkdiagnosen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer