Herman Flesvig:

Slik ser han ikke ut lenger

Herman Flesvig røper bakgrunnen for sitt «nye» utseende.

SNAUT: Herman Flesvig har det siste halvåret vært kortklipt, men nå har han virkelig gått «all inn» - som han selv sier. Se bildet lenger ned i saken. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
SNAUT: Herman Flesvig har det siste halvåret vært kortklipt, men nå har han virkelig gått «all inn» - som han selv sier. Se bildet lenger ned i saken. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den norske komikeren og skuespilleren Herman Flesvig (28) er i vinden som aldri før. Han kan gå inn i jula med god samvittighet, for i år har han virkelig fått det til. «Førstegangstjenesten» ble en av de største suksessene i norsk TV-historie, noe han også har fått skryt for.

Han har også all grunn til å smile over det som skjer på hjemmebane. Tidligere i år ble det nemlig kjent at han hadde funnet kjærligheten, selv om han har til gode å røpe med hvem - foreløpig.

All gleden og suksessen har likevel ikke bidratt til at han ligger på latsiden. Flesvig skal i gang med flere spennende prosjekter, og av den grunn har han nå tatt et oppsiktsvekkende valg.

AVSLØRER: - Jeg er en veldig heldig gutt som er sammen med henne. Video: Julie Easter Christiansen / Rød Løper Vis mer

Tok en Britney

På sin Instagram kan han nemlig røpe at han nå har tatt håret, og at det bare er en bart, øyevipper og to øyenbryn igjen av hår på hodet. Bildet fikk på kort tid over 50 000 likerklikk, og i kommentarfeltet begynte flere å diskutere forandringen.

«Flaks du har fått deg dame før dette skjedde», skriver en humorist, blant annet.

Men det er altså ikke slik at Flesvig har barbert bort alt håret uten grunn. I sesongens siste episode av «Friminutt», podkasten han har sammen med NRK-profil Mikkel Niva (32), avslører han bakgrunnen for den overraskende forandringen.

VENNSKAP: Mikkel Niva er gjest hos «Kåss til kvelds» og der avslører han et hittil ukjent vennskap med Caroline Berg Eriksen. Video: TV2 Vis mer

- Jeg var redd for at du hadde kjørt en Britney Spears, sier Niva til Flesvig i podkasten, og refererer altså til øyeblikket der den amerikanske popsangeren i 2007 barberte av seg alt håret midt i sin velkjente «breakdown».

Flesvig spøker selv med dette på Instagram. Tilhørende bildet har han nemlig skrevet følgende: «Mange lurer på hva som skjer når mennesker opplever suksess. Jeg vet svaret».

HERMAN HÅRFAGRE: Herman Flesvig kan forsikre om at håret kommer til å vokse ut igjen. De siste månedene har han uansett hatt kort hår, men det er ikke lenge siden den bleika sveisen var hans signatur. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
HERMAN HÅRFAGRE: Herman Flesvig kan forsikre om at håret kommer til å vokse ut igjen. De siste månedene har han uansett hatt kort hår, men det er ikke lenge siden den bleika sveisen var hans signatur. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer

- Gikk «all in»

Men han slipper heldigvis å gå inn i jula med et psykisk sammenbrudd, for det er bare fleip. Han har nemlig latt manken falle til fordel for en rolle.

- Greia er at jeg kom jævlig godt forberedt til en audition. Jeg gikk «all in», sier Flesvig i podkasten, og fortsetter:

- Det er en liten rolle. Jeg kan selvfølgelig ikke si så mye ennå, men sånn er livet som skuespiller. man går gjennom en del forandringer. Jeg er ikke noe halvveis-fyr, så her er det rett på, humrer han.

KOMISK: Herman Flesvig har nok en gang tatt på seg militæruniformen for å spille et mangfold av komiske karakterer i Førstegangstjenesten. Video: NRK Vis mer

De to komikerne har en nokså spøkefull tone gjennom hele podkasten, så det er ikke alltid lett å skille fleip fra fakta. Flesvig spøker blant annet med at han har tatt håret for å være Jan Erik Larssen i en ny sesong av bilprogrammet «Autofil».

INSPIRASJON?: Jan Erik Larssen, kjent fra programmer som «Autofil» og «Broom», her avbildet i 2009. Foto: Marit Hommedal /NTB
INSPIRASJON?: Jan Erik Larssen, kjent fra programmer som «Autofil» og «Broom», her avbildet i 2009. Foto: Marit Hommedal /NTB Vis mer

Flesvig kan for øvrig forsikre om at dette bare er midlertidig, og at håret kommer til å vokse ut igjen. Både Niva og han synes det ser rart ut, men det er altså ikke snakk om en permanent forandring.

Dette er ikke første gang Flesvig har gått gjennom forandringer for en rolle. Da han skulle spille gymlærer i NRK-serien «Allerud VGS», gikk han opp flerfoldige kilo i muskler - bare for at karakteren skulle være mer troverdig.

Hemmelighold

Som nevnt innledningsvis, ble 2020 året der Flesvig fant kjærligheten. Han valgte å hylle sin utkårede i et innlegg på Instagram, der han takket for all støtten i forbindelse med «Førstegangstjenesten». Noe navn ble imidlertid ikke nevnt.

I et intervju med VG valgte komikeren å utdype hvorfor han velger å verne om forholdet til kjæresten sin.

NEKTET TJENESTE: Herman Flesvig gjør stor suksess med NRK-programmet «Førstegangstjenesten», men én detalj hindret komikeren å selv kunne tjenestegjøre i forsvaret. Video: «Lindmo», NRK Vis mer

- Det handler om at den dama jeg er sammen med ikke ønsker å være i offentligheten, og at jeg tror det er sunt å holde private ting privat, sa han.

Overfor avisen påpekte Flesvig at han er påskrudd hele dagen og at han blottlegger seg foran kamera, og i arbeidet sitt. Men at med kjæresten er det annerledes.

- Med kjæresten min har jeg et sted der jeg ikke er på jobb, men kan puste og være en Herman som ikke trenger å fange alle andres oppmerksomhet, eller lure på hva publikum syns. Dette er fristedet mitt, fortalte han.

RUTETE NINJA: Midt i intervjuet med Nicolay Ramm, stuper Herman Flesvig inn fra siden for å gi Ramm en liten skjennepreken. Vis mer

I intervjuet kom de også inn på om Flesvig ønsker seg barn i framtida, noe han nylig avslørte i NRK-programmet «Med Monsen på villspor».

Der fortalte nemlig komikeren at han har ønsket seg barn siden han var 16 år. Overfor VG gjør han det imidlertid klart at det ikke er aktuelt med barn riktig ennå.

- Hvis man kan få en familie så er jo det veldig herlig. Det er ikke sånn at jeg skal ha det snart, det er lenge til.

Flesvigs manager, Laila Robe, har tidligere gjort det klart overfor Se og Hør at Flesvig ikke vil kommentere privatlivet sitt.

LES OGSÅ: - Forlovet etter sjokkbruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer