Joe Manganiello:

Slik ser han ikke ut lenger

Fansen gikk av skaftet da skuespilleren debuterte med ny «look».

FORANDRING: På torsdag fikk fansen se skuespillerens nyeste look. Foto: Matt Baron/REX/NTB
FORANDRING: På torsdag fikk fansen se skuespillerens nyeste look. Foto: Matt Baron/REX/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Om dagen myldrer det av innlegg på sosiale medier om Joe Biden (77), som på tampen av forrige uke ble utropt som vinner av presidentvalget i USA, og flere Hollywood-stjerner jubler over den blå seieren. En annen som også har fått sansen for blåfargen er skuespiller Joe Manganiello (43), selv om dette neppe har sammenheng med politisk ståsted.

Forrige uke sjokkerte nemlig skuespilleren med en ny blåfarget sveis, noe fansen overhodet ikke var forberedt på.

Manganiello, som er særlig kjent fra «Magic Mike» og «True Blood», blir ifølge Us Weekly å se i «Justice League: The Snyder cut», og flere begynte derfor å lure på om den nye frisyren kunne skyldes nettopp dette.

Blandet respons

43-åringen blir dessuten å se i rollen som fryktløse «Deathstroke» i flere «Justice League»-relaterte produksjoner fremover, ifølge IMDb.com.

UGJENKJENNELIG: Tidligere i år så stjernen sånn ut, men nå er han nesten ikke til å kjenne igjen. Her avbildet med sin kone, Sofia Vergara. Foto: Evan Agostini/Invision/AP)
UGJENKJENNELIG: Tidligere i år så stjernen sånn ut, men nå er han nesten ikke til å kjenne igjen. Her avbildet med sin kone, Sofia Vergara. Foto: Evan Agostini/Invision/AP) Vis mer

Stjernens signatur har tidligere vært fullskjegg og mørke lokker, og fansen fikk seg derfor en aldri så liten overraskelse da «Justice League»-skuespilleren viste fram den nye «looken» på Instagram.

Bildet viser nemlig en muskuløs Manganiello med såkalt smultring fremfor helskjegg, og en blåfarget mohawk på toppen av hodet.

Se dette innlegget på Instagram

Time to go to work...

Et innlegg delt av JOE MANGANIELLO (@joemanganiello)

Under bildet skriver skuespilleren: «På tide å dra på jobb».

43-åringen, som altså er kjent for «Justice League»rollen som «Slade Wilson» - bedre kjent under aliaset «Deathstroke», fikk derfor fansen til å lure på om karakteren nå har gått for en mer fargerik stil.

- Det der ser ikke ut som Slade Wilsons hår, skriver en forvirret Instagram-bruker, etterfulgt av en funderende emoji.

- Jeg elsker Deathstrokes nye look!! Blåfargen fremhever virkelig øynene dine, skriver en annen Instagram-konto.

De fleste ser ut til å like forandringen, samtidig som noen følgere bruker den nye sveisen til å sammenligne skuespilleren med andre kjente karakterer. «#smurfvibes», kommer det fra en tøysete Instagram bruker, og en annen sammenligner kjendisen med Disneys versjon av «Hades».

Manganiello, som har vært gift med skuespiller Sofia Vergara (48) siden 2015, gjorde også fansen nysgjerrige på hva kona hadde å si om det fargede håret. «Jeg må spørre, hva synes Sofia om looken», spør en nysgjerrig følger i kommentarfeltet. Vergara har i skrivende stund ikke kommentert på sveisen.

STILSKIFTE: Skuespiller Channing Tatum, blant annet kjent fra «Magic Mike», har den siste tiden gjennomgått et dramatisk stilskifte. Det faller ikke helt i smak hos alle. Programledere: Kine Falch og Jonas Hammer Vis mer

Litt tidligere i høst delte for øvrig Hollywood-kjekkasen også en sprek sveis på Instagram, som etter alt å dømme var et skritt på veien mot den blå mohawk-frisyren han har nå.

Se dette innlegget på Instagram

G’night - #jordanonebanned

Et innlegg delt av JOE MANGANIELLO (@joemanganiello)

Det var i slutten av oktober han viste frem samme type frisyre, dog i en annen farge, som fansen også den gang koblet til «Justice League»-rollen hans.

SLURVETE: Hollywood-skuespilleren Chris Evans delte mer enn han hadde planer om. Nå uttaler han seg etter penis-tabben. Video: Rød Løper/@chrisevans Vis mer

Blondine

«Magic Mike»-stjernen er tilsynelatende ikke redd for å ta sjanser når det kommer til hårstilen. I 2016 la nemlig stjernen ut et tilbakeblikk-bilde av sin gylne manke fra 1996.

Bildet fra den gang skapte også heftige reaksjoner, og mange pekte på at kjendisen var nær ugjenkjennelig.

- Wow. Jeg fortrekker den nåværende versjonen, haha. Blir bare bedre med alderen, skrev en Twitter-bruker om blonde Manganiello.

- OMG Joe, det er helt utrolig. Jeg hadde aldri trodd at det var deg, skrev en annen Twitter-konto.

I tillegg var det flere som sammenlignet stjernen med rap-legenden Slim Shady, også kjent som Eminem (48), noe som Manganiello selv tok til Twitter for å svare på.

«For ordens skyld, Slim Shady var i 1997. Jeg var før han med ett år med det blonde håret», skrev 43-åringen humoristisk.

LES OGSÅ: Slik ser han ikke ut lenger

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer