Ben Affleck:

Slik ser han ikke ut lenger

«Batman»-skuespilleren skaper full forvirring blant fansen: - Hva har skjedd med Ben??

NYTT UTSEENDE: Ben Affleck overrasker alle i denne Instagram-videoen. Foto: NTB. Video: Ben Affleck / Instagram. Klipp: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer
Publisert

Ben Affleck (48) er kanskje en av de mest populære og anerkjente skuespillerne i Hollywood. På skjermen har man gjennom årene sett han i filmer som «Gone Girl» og «Pearl Harbor», samt i rollen som Batman. Skuespillerprestasjonene har blant annet ført til to Oscar-statuetter.

Han har imidlertid fått kanskje vel så mye oppmerksomhet for privatlivet sitt, og følgere har lenge vært bekymret for skuespillerens helse. I flere år har han nemlig hatt alkoholproblemer - et problem som stadig blusser opp igjen.

Senest på slutten av fjoråret, da han ble filmet mens han vandret gatelangs i Los Angeles med en Halloween-maske - tydelig beruset.

Det kan imidlertid se ut til at han har fått mer orden på livet og helsa siden den gang. Det siste året har han datet skuespilleren Ana de Armas (32), og virker tilsynelatende lykkelig med sin nye hverdag. Flere har også påpekt at han ser mer sunn ut enn noen gang.

FORNØYD: Ben Affleck fikk mye oppmerksomhet da han tatoverte hele ryggen sin. Hos «Ellen DeGeneres Show» snakker han om endelig om den. Video: TV3 Vis mer

Fjernet skjegget

Nå kan det likevel se ut til at fansen har begynt å bekymre seg nok en gang, etter at en ny video ble publisert på Instagram. Videoen er delt av Affleck selv, og viser han og skuespillerkollegaen Matt Damon (50) stående skulder mot skulder.

Det er imidlertid ikke innholdet i seg selv som vekker mest oppsikt, men 48-åringens utseende, ifølge People.

Han har nemlig valgt å fjerne skjegget, noe som de senere årene har blitt et slags kjennetegn ved 48-åringen.

- Vi vil gjerne invitere dere til Los Angeles for å spise lunsj med oss og henge litt, sier han i videoen, som er et samarbeid med Omaze - som skaffer penger og bevissthet for veldedige organisasjoner.

Videre i videoen tar det hele en humoristisk vending, og kollegaene begynner å erte hverandre.

DEN GANG DA: Amanda Bynes har gått gjennom en stor forandring siden hun var på toppen av karrieren sin i 2008. Foto: Instagram. Video: She´s the man / Trailer, What i like about you / Trailer. Reporter: Thea Hope Vis mer

«Hva har skjedd med Ben? »

Det er som nevnt ikke innholdet i videoen som har fått mest oppmerksomhet i kommentarfeltet, men heller det faktum at Ben Affleck er nærmest ugjenkjennelig.

«Hva har skjedd med Ben??», skriver en følger, som tydelig uttrykker sin bekymring for skuespilleren.

«Han har mistet for mye av seg selv», skriver en annen.

For ikke bare har han barbert av seg alt skjegget, men 48-åringen ser også betydelig slankere ut enn sist man så han. Det blir imidlertid spekulert på blant fansen om det skal være for en rolle.

Det er heller ikke alle som tar det nye utseendet som et tegn på sykdom, og en rekke kommentarer er av det positive slaget.

«Husker du de gangene han var skikkelig deprimert? Han ser faktisk bedre og yngre ut nå, bare sier det», skriver en tredje, tydelig støttende.

TILBAKEFALL. Dax Shepard har vært rusfri i 16 år, men sprakk da han skadet hånda si. Slik reagerer kona Kristen Bell. Video: Viaplay Vis mer

Alkoholproblemer

Afflecks familie har, i likhet med han selv, en lang historie med rusavhengighet. Både besteforeldre, bror, tante og onkel har tidligere hatt langvarige problemer med alkohol.

Det samme har faren, noe som førte til at Affleck allerede fra ung alder var med i AA-møter. Det er også trolig grunnen til at fansen nå bekymrer seg for skuespilleren.

I 2017 avslørte 48-åringen at han hadde gjennomgått behandling for alkoholisme, etter å ha slitt med alkoholproblemer over en lengre periode.

Skuespilleren har flere ganger uttalt seg om problemene sine, noe han også gjorde i fjor, da han blant annet fortalte at alkoholismen er blitt en del av livet hans.

Den gang hadde Affleck fullført tre rehabiliterings-opphold for avhengigheten. Hans første var i 2001, deretter i 2017 og sist i 2018. I 2018 var det ekskona, Jennifer Garner (48), som oppfordret ham til å få hjelp.

LES OGSÅ: - Alkoholisme er en del av livet mitt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer