Ben Affleck:

Slik ser han ikke ut lenger

«Batman»-skuespilleren skaper full forvirring blant fansen: - Hva har skjedd med Ben??

NYTT UTSEENDE: Ben Affleck overrasker alle i denne Instagram-videoen. Foto: NTB. Video: Ben Affleck / Instagram. Klipp: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer
Publisert

Ben Affleck (48) er kanskje en av de mest populære og anerkjente skuespillerne i Hollywood. På skjermen har man gjennom årene sett han i filmer som «Gone Girl» og «Pearl Harbor», samt i rollen som Batman. Skuespillerprestasjonene har blant annet ført til to Oscar-statuetter.

Han har imidlertid fått kanskje vel så mye oppmerksomhet for privatlivet sitt, og følgere har lenge vært bekymret for skuespillerens helse. I flere år har han nemlig hatt alkoholproblemer - et problem som stadig blusser opp igjen.

Senest på slutten av fjoråret, da han ble filmet mens han vandret gatelangs i Los Angeles med en Halloween-maske - tydelig beruset.

Det kan imidlertid se ut til at han har fått mer orden på livet og helsa siden den gang. Det siste året har han datet skuespilleren Ana de Armas (32), og virker tilsynelatende lykkelig med sin nye hverdag. Flere har også påpekt at han ser mer sunn ut enn noen gang.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer