Joe Jonas:

Slik ser han ikke ut lenger

Joe Jonas matcher kona med ny sveis.

NY LOOK: Joe Jonas slik vi kjenner ham i fjor. Slik ser han ikke ut lenger. Foto: NTB scanpix
NY LOOK: Joe Jonas slik vi kjenner ham i fjor. Slik ser han ikke ut lenger. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I slutten av juli kom den gledelige nyheten om at stjerneparet Joe Jonas (31) og Sophie Turner (24) hadde blitt foreldre for første gang, da datteren som skal ha fått navnet Willa kom til verden.

Så langt har de ferske foreldrene vernet godt om den lille babyen, og fansen har foreløpig ikke fått se noen bilder av henne.

Noe helt annet som derimot har fanget fansens oppmerksomhet, er Joe Jonas' nye hårsveis. På nye bilder på Instagram-story er han nemlig ikke til å kjenne igjen.

HEI SVEIS: Joe Jonas har byttet ut sin mørke sveis med platinablondt hår. Foto: Skjermdump / Instagram
HEI SVEIS: Joe Jonas har byttet ut sin mørke sveis med platinablondt hår. Foto: Skjermdump / Instagram Vis mer

På onsdag viste han frem den splitter nye sveisen for følgerne sine, og de brune lokkene var byttet ut med en kort, platinablond sveis.

TILBAKE: Adele er tilbake på Instagram etter nesten et halvt års pause, og bildet hun la ut får kommentarfeltet til å koke. Video: Rød Løper Vis mer

Lengden på håret tok han allerede i begynnelsen av mai, men det er altså først nå artisten viser frem hårfargen som matcher kona, Sophie, sin.

Verner om privatlivet

Ekteparet, som giftet seg for et drøyt år siden, har holdt en svært lav profil etter at de ble foreldre. De har riktignok begge delt bilder på sine respektive Instagram-kontoer, men ikke et eneste av lille Willa.

- Sophie Turner og Joe Jonas er svært lykkelige over å annonsere at de har fått en baby, sa paret i en uttalelse da babyen kom til verden, ifølge ABC.

At paret bekreftet familieforøkelsen kom nok overraskende på mange, ettersom de faktisk aldri bekreftet at «Game of Thrones»-stjernen i det hele tatt var gravid.

RING RING: Flere og flere Hollywood-stjerner deler telefonnummeret sitt i sosiale medier for å kommunisere bedre med sine fans. Programleder Kine Falch forsøker å ringe dem. Vis mer

Hemmelig bryllup

I et intervju med SiriusXM tidligere i sommer fortalte 31-åringen at han og kona har storkost seg ute av rampelyset de siste månedene, som følge av coronapandemien - og trolig den hemmelige graviditeten.

- Vi giftet oss i fjor, så vi nyter fremdeles den tiden, sa han til radiokanalen.

PRIVATE: Sophie og Joe giftet seg i fjor og har nå blitt foreldre. De har i løpet av forholdet vernet godt om privatlivet sitt. Foto: NTB scanpix
PRIVATE: Sophie og Joe giftet seg i fjor og har nå blitt foreldre. De har i løpet av forholdet vernet godt om privatlivet sitt. Foto: NTB scanpix Vis mer

Paret forlovet seg i 2017, bare ett år etter at de viste seg sammen for første gang. Kunngjøringen delte de selv via Instagram, der de begge la ut et identisk bilde av hverandres hender.

Stjerneparet giftet seg i mai i fjor, noe som kom som en stor overraskelse på mange. Duoen reiste nemlig rett til et kapell i Las Vegas etter Billboard-utdelingen.

I ettertid kom det frem at paret i utgangspunktet ønsket å holde bryllupet hemmelig - men det lot seg ikke gjøre da DJ-en Diplo hadde livesending på Instagram under den hemmelige seremonien.

I juli, to måneder etter Las Vegas-bryllupet, ga Joe Jonas og Sophie Turner hverandre sitt «ja» nok en gang. Bryllup nummer to fant sted på slottet «Chateau De Tourreau» i Sør-Frankrike.

LOVENDE KARRIERE: Verden har fått øynene opp for den 18 år gamle kjendissønnen Damian Hurley. Video: Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg vil faen ikke gå her

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer