Jason Lewis:

Slik ser han ikke ut lenger

«Sex og singelliv»-kjekkasen Jason Lewis (49) ble verdenskjent for rollen som «Smith Jerrod».

STOR FORANDRING: Det er nok slik de fleste husker Jason Lewis, som hadde rollen som «Smith Jerrod» i «Sex og singelliv». Nå ser han ganske så annerledes ut. Foto: NTB Scanpix
STOR FORANDRING: Det er nok slik de fleste husker Jason Lewis, som hadde rollen som «Smith Jerrod» i «Sex og singelliv». Nå ser han ganske så annerledes ut. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tv-serien «Sex og singelliv» fikk en stor tilhengerskare da den rullet over tv-skjermene fra 1998 til 2004. Serien, som handler om de fire venninnene Carrie, Charlotte, Miranda og Samantha og deres romantiske strabaser, kan utvilsomt sies å ha tålt tidens tann.

Skuespillerne fikk nærmest stjernestatus over natta, og vel så kjente som de kvinnelige skuespillerne, ble de mannlige rolleinnehaverne - deriblant Jason Lewis (49), som udødeliggjorde modellen «Smith Jerrod» i den berømte serien.

49-åringen ble verdenskjent for sin rolle som Samanthas «boy toy», og ble mildt sagt en svært populær kar hos damene. Til tross for det, har Lewis tidligere uttalt at han har vært singel store deler av sitt voksne liv.

Ny look

Da serien gikk på tv, var det nok mange som falt for stjernens lange, lyse lokker - en velkjent sveis som 49-åringen med tiden har lagt fra seg. I et nytt intervju med The Morning Show forteller Lewis nå om tiden under innspillingen - men det som har skapt mest blest, er nok stjernens nye look.

ENDRET: Mange har reagert på at 49-åringen har forandret seg betraktelig. Foto: Skjermdump fra The Morning Show
ENDRET: Mange har reagert på at 49-åringen har forandret seg betraktelig. Foto: Skjermdump fra The Morning Show Vis mer

Den lyse luggen er nemlig byttet ut med en mørk, kort bakoversveis og en kraftig bart.

Mange mener at 49-åringen rett og slett ser ugjenkjennelig ut. Lewis' nye stil står i sterk kontrast til hvordan de fleste husker han fra serien - hvor han spilte en modell og ble avbildet nesten splitter naken i en fiktiv vodkareklame.

KJÆRESTEN: Lewis har vært singel i mange år, men er nå forlovet med produsenten Liz Godwin. Foto: NTB Scanpix
KJÆRESTEN: Lewis har vært singel i mange år, men er nå forlovet med produsenten Liz Godwin. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I intervjuet røper «Sex og singelliv»-stjernen hva han tror er årsaken til at serien fortsatt er så populær - noe han tror har med seriens tittel å gjøre - som spiller på sex.

- Ethvert godt manus sier noe om hva vi alle opplever, og de gjorde en så god jobb med å gjøre det, samtidig som de holdt det morsomt, underholdende og oppsiktsvekkende, sier Lewis.

«Sex og singelliv»-kjekkasen forteller også om hvordan det var å spille inn den berømte nakenscenen der det eneste som skjuler hans edlere deler er ei flaske fra spritprodusenten Absolut Vodka.

- Det var mange takninger og svært mange mennesker. Det var en god lekse i å vise seg fram i sitt naturlige habitat, ler han i intervjuet, og avslører at Kim Cattrall (63) var blant dem som var til stede da scenen ble spilt inn.

Vis mer

Forlovet

Etter at «Sex og singelliv» gikk sin seiersgang på TV i 2004, har Lewis blant annet hatt suksess med dramaserien «Midnight Texas», og en rekke filmer som «Seeds of Yesterday» og «If There Be Norms».

Lewis fikk utvilsomt mange kvinnelige fans etter at han dukket opp i «Sex og singelliv», men det betyr ikke at han nødvendigvis har hatt hellet med seg i kjærlighetslivet.

I et intervju med The Daily Telegraph i 2014, innrømmet 49-åringen nemlig at han stort sett har vært uten kjæreste store deler av livet.

- For øyeblikket er jeg veldig singel. Jeg har en tendens til å forbli singel store deler av tiden. Jeg har aldri vært en fyr som er i et forhold bare for å være det, sa Lewis den gang.

Det har imidlertid de senere årene endret seg, for i desember i fjor forlovet han seg med produsenten Liz Godwin (28), som han begynte å date i 2015. Frieriet avslørte «Sex og singelliv»-stjernen i et Instagram-innlegg på selveste valentinsdagen i år.

Frieriet fant sted på en liten fjellknaus på stranda i California i solnedgangen, og bryllupet skal etter planen stå neste år.

- For å forhindre at Liz mistenkte noe, planla jeg en dag på stranda med klatring på Point Dume i Malibu sammen med venner og familie som var samlet for høytiden. Vi fikk Liz til å klatre opp en klippe rett over vannet, rett før solnedgang, sa han til People da forlovelsen ble kjent.

LES OGSÅ: - Skadet hennes mentale helse

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer