Kit Harington:

Slik ser han ikke ut lenger

«Game of Thrones»-stjernen har kvittet seg med signaturlooken.

FORANDRING: Kit Harington har vært kjent for sitt krøllete hår. Nå kan det imidlertid se ut som at sveisen er byttet ut. Her avbildet under Emmy Awards i høst. Foto: NTB scanpix
FORANDRING: Kit Harington har vært kjent for sitt krøllete hår. Nå kan det imidlertid se ut som at sveisen er byttet ut. Her avbildet under Emmy Awards i høst. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

At skuespillere forandrer seg for roller de skal spille er ingen hemmelighet. Zac Efron (32) brukte for eksempel timevis i gymmen før «Baywatch»-filmen skulle spilles inn, og Herman Flesvig (28) måtte kvitte seg med sin blonde signatursveis da han skulle spille inn «Førstegangstjenesten».

Det hører heller ikke med til sjeldenhetene at skuespillere forandrer på utseendet sitt etter endt innspilling. Ariel Winter (22) gjorde for eksempel drastiske endringer etter at «Modern Family»-innspillingen ble avsluttet tidligere i år, og nå kan det virke som at nok en stjerne har sett seg lei av signaturlooken.

MANKE: I sin siste oppdateringen på Instagram, kommer Ariana Grande med en video som kan komme som et sjokk på noen. Video: @arianagrande Vis mer

Ugjenkjennelig

Kit Harington (33), kjent som Jon Snow i suksesserien «Game of Thrones», føyer seg nemlig inn i rekken etter at han nesten er ugjenkjennelig på nye bilder.

I midten av juni ble han nemlig observert ute på tur med hunden sin i London, hvor de ikoniske krøllene var borte til fordel for et barbert hode.

OVERRASKER: Kit Harington har valgt en betraktelig kortere sveis enn vi har vært vant med å se han med tidligere. Foto: NTB Scanpix
OVERRASKER: Kit Harington har valgt en betraktelig kortere sveis enn vi har vært vant med å se han med tidligere. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Øyeblikket ble fanget på kamera av paparazzifotografer og reaksjonene fra internasjonale medier lot ikke vente på seg.

Det var nemlig ikke bare den nye hårsveisen som vakte stor oppsikt, men også det faktum at stjernen ikke hadde blitt observert ute i offentligheten siden moteuken i Paris i februar, ifølge Page Six.

Amadeus Søgaard, sønnen til Runar Søgaard og Carola Häggkvist, har blitt en voksen mann. Sjekk hvordan han ser ut i dag! Vis mer

Krøllene er historie

Hans uregjerlige krøller og tykke skjegg var et kjennetegn under hans tid som Jon Snow i «Game of Thrones», men ute på gåtur var han langt unna utseendet til rollen i suksesserien - der han gikk langs gaten i en høyhalset genser kombinert med et par jeans.

Det skal imidlertid nevnes at Harington lenge har ønsket å la lokkene falle til fordel for en langt kortere sveis.

Etter å ha spilt rollen som Jon Snow i en rekke sesonger, uttalte skuespilleren i 2018 at han håpet på å klippe signaturhåret sitt etter endt innspilling.

JON SNOW: Her er Kit Harington avbildet i suksesserien i 2011. Foto: NTB Scanpix
JON SNOW: Her er Kit Harington avbildet i suksesserien i 2011. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg ønsker å ta et steg tilbake og nyte det å være ukjent, klippe håret mitt, gjøre meg mindre gjenkjennelig som karakteren og gå å gjøre noen andre ting med et helt nytt utseendet og tone, uttalte stjernen til Entertainment Weekly.

GAME OF THRONES: I 2018 var det «Game of Thrones»-tema på «Paradise Hotel». Da deltaker Erik Sæter fikk tittelen som konge av hotellet, ble lederstilen hans fort sammenlignet med en mindre populær karakter i HBO-serien. Video: Marie Røssland / Programleder: Kine Falch Se hele programmet her: https://youtu.be/rJNtsG3Y0wc Vis mer

På spørsmål fra nettstedet om hvor kort han ønsket å klippe seg, svarte Harington:

- Kort-kort. Skjegget blir vanskeligere å bli kvitt, jeg liker skjegget godt. Jeg liker å ha både håret og skjegget langt, men det vil bli en slags rituell greie. Jeg kan ikke gå inn i min neste rolle og se lik ut. Denne rollen var strålende, men jeg må bli kvitt Jon Snow, fortsatte han.

Fikk ikke lov til å klippe seg

Harington har tidligere fortalt at han rett og slett ikke fikk lov til å klippe av seg håret av produsentene av serien. Det fortalte skuespilleren da han gjestet «Live! With Kelly and Michael» i 2014, ifølge Hollywood Reporter.

- Jeg ante ikke før nylig at jeg ikke fikk lov å endre på frisyren min. Jeg har hatt langt hår i evigheter, men da jeg sa jeg ville klippe det fikk jeg beskjeden «nei, nei, nei, det skjer ikke», uttalte han i 2014, og la til:

- Disse samtalene som går mellom agenter og managere. Det blir fort veldig dumt.

LES OGSÅ: Sexscenene: - Bet tennene sammen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer