Joe Manganiello:

Slik ser han ikke ut lenger

- Hva faen? Herregud.

FØR: Joe Manganiello slik vi er vant til å se ham, med tydelig skjegg og bart. Her med kona Sofia Vergara. Foto: NTB Scanpix
FØR: Joe Manganiello slik vi er vant til å se ham, med tydelig skjegg og bart. Her med kona Sofia Vergara. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Da skuespiller Joe Manganiello (43) delte et bilde av seg selv på Instagram tidligere denne uken, fikk flere av følgerne hans bakoversveis.

Bildet viser 43-åringen liggende ved bassenget, men det er derimot ikke lett å se at det er han som ligger der.

View this post on Instagram

#creepin

A post shared by JOE MANGANIELLO (@joemanganiello) on

Skuespilleren har nemlig barbert seg, og det karakteristiske skjegget er borte. Det er det flere av følgerne som nå har hengt seg opp i.

- Hva faen?

Bildet til skuespilleren har fått mer enn 78 000 likerklikk, i tillegg til flere tusen kommentarer. Felles for mange av kommentarene, er at de går på 43-åringens «nye» utseende.

«Hva faen. Herregud. Jeg har aldri sett deg uten skjegg», skriver en.

«Det ser da absolutt ikke ut som ham?» lyder en annen kommentar.

En tredje skriver at han ved første øyekast så ut som den britiske «Love Actually»-stjerna Hugh Grant (59), mens andre sammenlikner ham med Matthew Perry (50) fra «Friends».

KJENDISMENN: Flere mener Joe Manganiello likner på både Hugh Grant og Matthew Perry. Foto: NTB Scanpix / Skjermdump fra Instagram
KJENDISMENN: Flere mener Joe Manganiello likner på både Hugh Grant og Matthew Perry. Foto: NTB Scanpix / Skjermdump fra Instagram Vis mer

Gjennomgående mener også mange at han ser yngre ut uten skjegg.

Men det er ikke bare Manganiellos skjegg - eller mangelen på det - som har fått oppmerksomhet fra fansen.

Chihuahuaen Bubbles er også viet mye plass i kommentarfeltet.

«Haha, hunden! La akkurat merke til at den titter opp,» skriver en.

«Bubbles er det beste på Instagram noensinne», skriver en annen.

TITTER FREM: Manganiellos hund, chihuahuaen Bubbles, er objekt for mye moro i kommentarfeltet. Foto: NTB Scanpix
TITTER FREM: Manganiellos hund, chihuahuaen Bubbles, er objekt for mye moro i kommentarfeltet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Blond med flippskjegg

Dette er imidlertid ikke første gang en skjeggløs Manganiello vekker oppsikt. I 2016 delte han et bilde på Instagram fra sine yngre dager - der han nesten ikke var til å kjenne igjen.

Bildet var fra 1996, da filmstjernen hadde bleket hår og flippskjegg.

View this post on Instagram

Throw Back Thursday to 1996... #TBT

A post shared by JOE MANGANIELLO (@joemanganiello) on

Heller ikke den gang lot kommentarene vente på seg, der flere mente han er kjekkere nå enn han var for drøye 20 år siden.

«Wow. Du ser mye bedre ut nå som du er blitt eldre!» skrev en.

«Aldringen står definitivt på din side. Du blir bare bedre og bedre for hvert år!» lød en annen kommentar.

Bildet fra 1996 ble tatt før Manganiello fikk sitt gjennombrudd som skuespiller. Ifølge IMDb hadde han stort sett bare småroller frem til 2007, da han fikk en hovedrolle i dramaserien «American Heiress».

Siden den gang har han imidlertid hatt stor suksess, både profesjonelt og på privaten. Siden 2015 har han vært gift med skuespillerkollega Sofia Vergara (43), kjent fra blant annet komiserien «Modern Family».

STJERNESPEKKET: Sofia Vergara og hennes ektemann Joe Manganiello flørtet foran fotografene da de ankom premieren på Star Wars: The Last Jedi i Los Angeles. Video: Splash DV Vis mer

Stormforelskelse

Det var for seks år siden, i 2014, at de to skuespillerne først ble koblet til hverandre. Nylig fortalte Manganiello om deres første møte - som fant sted bare to måneder før romanseryktene begynte å svirre.

Vergara var den gang forlovet med forretningmannen Nick Loeb (44), og under en middag i Det hvite hus ble Joe Manganiello bergtatt av den flotte, colombianske skuespilleren.

EKTEPAR: Joe Manganiello og Sofia Vergara. Foto: NTB Scanpix
EKTEPAR: Joe Manganiello og Sofia Vergara. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Hun hadde på seg en kjole som så helt fantastisk ut på henne, og jeg klarte bare ikke å ta øynene bort fra henne, fortalte han nylig om deres første møte, ifølge Contact Music.

I og med at hun allerede var forlovet, trodde han derimot ikke at han hadde noen muligheter der.

View this post on Instagram

HAPPY VALENTINES DAY MY LOVE!!!

A post shared by JOE MANGANIELLO (@joemanganiello) on

Bare noen få uker etter middagen i Det hvite husbrøt Vergara og Loeb forlovelsen, noe som ga Manganiello en mulighet. Etter å ha sikret seg telefonnummeret hennes, gikk det slag i slag for stjerneparet.

Frieriet fant sted knappe fem måneder etter at de ble kjærester, i romjulen 2014, og i november året etter ga duoen hverandre sine ja.

LES OGSÅ: Slik hyller han kjærestens datter

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer