Chris Noth:

Slik ser han ikke ut lenger

Skuespilleren slang seg på corona-trend: - Hvorfor ventet du så lenge?

FIN HÅRMANKE: Chris Noth som Mr. Big i en scene fra «Sex og singelliv» sammen med Sarah Jessica Parker. Nå, i den pågående coronapandemien, har han derimot virkelig latt lokkene falle. Foto: Moviestore/ REX/ NTB scanpix
FIN HÅRMANKE: Chris Noth som Mr. Big i en scene fra «Sex og singelliv» sammen med Sarah Jessica Parker. Nå, i den pågående coronapandemien, har han derimot virkelig latt lokkene falle. Foto: Moviestore/ REX/ NTB scanpix Vis mer
Publisert

Det har gått 16 år siden siste episode av den populære serien «Sex og singelliv» rullet over tv-skjermene verden over. Serien var et av de største seriefenomenene i sin tid, og er fremdeles populær den dag i dag.

Dermed er det mange som har lagt sin elsk på de minneverdige karakterene, og enten man holder Carrie, Samantha, Miranda eller Charlotte som favoritt, har gutta fra serien en spesiell plass i manges hjerter.

Derfor var det med skrekkblandet fryd at fans av serien denne uken åpnet Instagram og så at Chris Noth (65), som spiller John James Preston - aller best kjent som Mr. Big, hadde blitt det seneste «offeret» for corona-hår - og dukket opp med et barbert hode.

«Jeg bestemte meg for at å forholde meg til at hår var overfladisk i disse karantenetider», skriver 64-åringen til bildet.

Den siste tiden har nemlig samfunnet vært stengt ned som en følge av coronaviruset. Det har blant annet betydd at man ikke har kunnet komme seg til frisøren for å fikse på sveisen, og mange har dermed tydd til kreative løsninger for å holde orden på toppen.

I Norge er frisørsalongene ment å åpne igjen fra 27. april.

MYE HÅR: Kristian Jarland fikk mye oppmerksomhet etter at han møtte til en parseremoni med denne sveisen. Nå forteller «Paradise»-deltakeren hva som skjedde. Vis mer

Seriekjæresten kommenterte

Til tross for den årelange «Mr. Big versus Aidan»-diskusjonen, der fansen diskuterer hvilken kjæreste som var best, var det Mr. Big som endte opp med Carrie Bradshaw til slutt.

Romansen er blitt nærmest ikonisk verden over, og det er kanskje ikke så rart at skuespillerne fremdeles er gode venner den dag i dag.

Da Noth publiserte bildet av den nye sveisen tok det nemlig ikke lang tid før Sarah Jessica Parker (55), som spilte Carrie i serien, la igjen en kommentar.

KOMMENTERTE: Sarah Jessica Parker la igjen en kommentar under bildet, der hun lurer på hvorfor han ikke har gjort dette tidligere. Foto: Skjermdump Instagram
KOMMENTERTE: Sarah Jessica Parker la igjen en kommentar under bildet, der hun lurer på hvorfor han ikke har gjort dette tidligere. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer

- Hvorfor ventet du så lenge???, skriver hun i en kommentar, som i skrivende stund har nesten 1500 likerklikk.

Vis mer

Ble tobarnspappa

Det er ikke bare på tv-skjermen at Noth har vært suksessfull i kjærlighetslivet. Også privat kan man trygt si at han har lykkes. Han og kona, Tara Lynn Wilson (38), har nemlig vært et par i nesten 20 år. 6. april 2012 valgte de å ta forholdet et steg videre, og giftet seg.

I 2008 fikk paret sitt første barn, og kunne ønske sønnen Orion Christopher (12) velkommen til verden.

I september i fjor annonserte paret at de ventet barn nummer to, og i februar i år kunne de ønske lille Keats velkommen. Nyheten meldte den stolte pappaen selv på Instagram.

«Ned fra himmelen kommer vår andre sønn - Keats», skrev han til bildet.

Se dette innlegget på Instagram

Two bro’s Orion and Keats!

Et innlegg delt av Chris Noth (@chrisnothofficial)

Også den gang var de tidligere kollegaene raskt ute med å kommentere bildet. Parker var blant de mest entusiastiske i kommentarfeltet, der hun skrev:

- OMG!!!!!!!!! Jeg er så glad på deres vegne!!!

- Gode gud! Han er helt perfekt og så vakker! Gratulerer til dere alle sammen, jublet Kristin David (55), som spilte rollen som Charlotte i serien.

SKALLET: Chris Noth, som spiller Mr. Big i serien «Sex og singelliv», har nå slengt seg på corona-trenden og barbert av seg håret. Foto: Skjermdump Instagram
SKALLET: Chris Noth, som spiller Mr. Big i serien «Sex og singelliv», har nå slengt seg på corona-trenden og barbert av seg håret. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer

LES OGSÅ: Slik var dramaet i tv-kulissene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer