Justin Bieber:

Slik ser han ikke ut lenger

Popstjernen måtte omsider gi etter.

FJERNET BARTEN: Etter å ha mottatt massiv kritikk den siste tiden, så har Justin Bieber nå fjernet barten. Foto: NTB Scanpix
FJERNET BARTEN: Etter å ha mottatt massiv kritikk den siste tiden, så har Justin Bieber nå fjernet barten. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det er ikke hver dag en bart skaper oppstandelse, men det har barten til Justin Bieber (25) gjort. Artisten har den siste tiden mottatt sterk kritikk for sitt ansiktshår, men har frem til nå beholdt det i protest.

Senest forrige uke nektet popstjernen å barbere overleppen - et stunt som gikk viralt. Nå har han derimot sett seg nødt til å fjerne sin mye omtalt bart, til konas store glede.

«Kommer tilbake»

Med et skilt hvor det sto skrevet et tydelig «Nei», protesterte Justin forrige uke humoristisk mot kritikerne som mente han skulle fjerne barten. Stuntet var i samarbeid med Instagram-kontoen «Dude with sign», og fikk massiv oppmerksomhet.

Nå, en uke senere, har han derimot fjernet den, men det er ikke permanent, skal vi tro 25-åringen selv.

- Jeg barberte meg. MUSTASHIO dro på ferie, men han kommer tilbake til riktig tid, skriver «Yummy»-sangeren på sin Instagram søndag kveld.

Selv om Bieber har planer om å gro ny bart, er både familie, venner og kone tilsynelatende glade for at han omsider bestemte seg for å fjerne ansiktshåret.

Kona Hailey Bieber (23) er blant dem som har uttrykt sin glede i kommentarfeltet.

- Jippiiiiiiiii, skriver hun etterfulgt av en emoji med hjerteøyne.

Det kan virke som om barberingen var etterlengtet, da hun blant annet blir gratulert av Allison Kaye, som jobber med ektemannen. 25-åringens egen mamma, Pattie Mallette (44), uttrykker også sin lettelse over at sønnen endelig har lyttet til kritikerne og fjernet barten.

- Liker den ikke selv

For mange kan det virke som om barten rett og slett ble et stort irritasjonsmoment. Likevel valgte Justin å beholde den, visstnok fordi han selv synes det hele var morsomt, skriver Page Six.

- Han føler at han i alle år har vært «The Pretty Boy», og elsker hvor mye alle hater den. Han syns det er hysterisk morsomt, forteller en kilde til nettstedet, og fortsetter:

- Han liker den ikke selv en gang, men jo mer folk hater den, jo lengre vil han beholde den.

Det kan også kanskje tenkes at Justin har fått beskjed om å fjerne barten, da han for tiden er høyst aktuell med sitt comeback til rampelyset. I løpet av den siste tiden har han både gitt ut album, og en dokumentarserie på YouTube med navnet «Justin Bieber: Seasons».

BAK GARDINEN: I den nye dokumentarserien «Justin Bieber: Seasons» får man et innblikk i superstjernens liv de siste årene. Vis mer

Åpen om rus

I dokuserien har artisten åpnet seg om svært private aspekter av livet, blant annet tungt rusbruk og en hittil ukjent sykdom.

- Det var et tidspunkt hvor jeg sippet lean (miks av hostesaft og opioider, journ.anm.), poppet piller, tok MDMA, fleinsopp, alt. Og det var min måte å flykte på. Jeg var bare ung, du vet, slik som alle andre i industrien og folk i verden eksperimenterer, forteller han åpenhjertig.

Rusmisbruket skal ha vært på sitt verste mellom 2012 og 2014, i perioden artisten blant annet opptrådte på Operataket i Oslo, og avholdt tre utsolgte konserter på Telenor Arena på Fornebu.

Vendepunktet kom da det hele tok en alvorlig vri.

- Jeg bestemte meg for å stoppe, fordi jeg følte … altså, jeg var døende. Sikkerhetsvakten min kom inn flere ganger i løpet av natten for å sørge for at jeg hadde puls. Folk vet ikke hvor alvorlig alt ble. Det var helt sykt skummelt, deler han i dokumentarserien.

LES OGSÅ: Vurderer pengekrav etter stemmekaos

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer