Bradley Cooper:

Slik ser han ikke ut lenger

Stjerneskuespilleren er ugjenkjennelig på nye bilder.

KJÆRLIGHETEN BRAST: Bradley Cooper og Irina Shayk gjorde det slutt tidligere i år. Nå vekker Cooper oppmerksomhet på nye bilder - hvor flere tar til orde for at han ikke ligner seg selv. Foto: NTB Scanpix
KJÆRLIGHETEN BRAST: Bradley Cooper og Irina Shayk gjorde det slutt tidligere i år. Nå vekker Cooper oppmerksomhet på nye bilder - hvor flere tar til orde for at han ikke ligner seg selv. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Den amerikanske skuespilleren Bradley Cooper (44) har vært på alles lepper de siste månedene. Hans tidligere forhold til skuespilleren Irina Shayk (33) har vært et yndet tema i den internasjonale kjendispressen, og det var mange som fikk bakoversveis da det ble klart at superparet hadde gjort det slutt i starten av juni i år.

Cooper har også gjort stor suksess med storfilmen «A Star Is Born» hvor han spilte mot den verdensberømte artisten Lady Gaga (33). En lang stund ble skuespillerkollegene koblet til hverandre - mye fordi de gikk gjennom hvert sitt brudd i løpet av et par måneder.

Det viste seg imidlertid at det ikke hadde oppstått søt musikk mellom Gaga og Cooper - og tidligere i sommer ble «Love Game»-sangeren observert med en ny mann i Los Angeles - noe som satte en stopper for ryktene en gang for alle.

Nå har Cooper og ekskjæresten Irina bodd fra hverandre i flere måneder. Sammen har de den to år gamle datteren Lea De Sein Shayk Cooper, som kom til verden i 2017.

RYKTEFLOM: Etter at Bradley Cooper angivelig skal ha blitt singel, spekuleres det om han og Lady Gaga vil finne hverandre. Vis mer

Vekker oppsikt

Nylig ble 44-åringen observert med datteren i Disneyland i California. Far og datter tok en rekke karuseller sammen og så ut til å nyte hverandres selskap, men det var ikke dét som fikk mest oppmerksomhet under besøket i den kjente fornøyelsesparken.

Folk bet seg nemlig merke i at «A Star Is Born»-stjernen sitt utseende hadde forandret seg betraktelig. Cooper har nemlig til manges store overraskelse anlagt en stor bart - noe mange mener har gjort at han ikke lenger ligner på seg selv.

På bildene fra fornøyelsesparken kan man tydelig se Coopers store forandring mens han tar en karusell sammen med sin to år gamle datter.

Det er usikkert om skuespillerens nye utseende kommer som følge av en stilendring knyttet til en ny filmrolle - men det er i hvert fall ingen tvil om at stjernen ikke ser ut som han har pleid å gjøre.

MED BART: De nye bildene av Bradley Cooper og datteren Lea får flere til å reagere. Foto: NTB Scanpix
MED BART: De nye bildene av Bradley Cooper og datteren Lea får flere til å reagere. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I sosiale medier har heller ikke 44-åringens utseendeendring gått upåaktet hen. En rekke internasjonale kjendismedier har omtalt saken, deriblant Cosmopolitan, som går langt i å sammenligne den kjente skuespilleren med den berømte spillfiguren «Mario» fra «Super Mario»-spillserien til Nintendo.

MARIO: Enkelte mener at Bradley Cooper minner om den berømte spillfiguren etter at han anla bart. Foto: Paul Brown/REX/ NTB scanpix
MARIO: Enkelte mener at Bradley Cooper minner om den berømte spillfiguren etter at han anla bart. Foto: Paul Brown/REX/ NTB scanpix Vis mer

Deler omsorgen

De nye bildene kommer få måneder etter at det ble kjent at det var slutt mellom Bradley Cooper og Irina Shayk. I juli ble det klart at paret angivelig deler omsorgsretten for datteren.

Ifølge TMZ tilbringer toåringen deres halvparten av tiden hos mor og halvparten av tiden hos far.

Ifølge nettstedet skal paret ha blitt enige om en uhøytidelig avtale der de skal dele på omsorgen for den lille jenta. De skal også ha blitt enige om å bo i samme by - i New York - da det vil være til det beste for toåringen. Paret har også hatt en bolig i Los Angeles som de kjøpte i 2018.

Det skal ikke ha vært snakk om en rettslig bindende avtale, men en enighet som paret har kommet frem til på egen hånd.

REAKSJONER: Det er mange som har ment at «Shallow»-opptredenen til stjernene Lady Gaga og Bradley Cooper avdekket romantiske følelser mellom de to. Nå har en ekspert på kroppsspråk uttalt seg. Vis mer

Flyttet ut

Kort tid før bruddet ble kjent i juni, hadde Shayk angivelig flyttet ut av duoens millionvilla i Pacific Pasilades i Los Angeles. Da hadde det lenge versert en rekke rykter om at det gikk mot slutten for stjerneparet.

Page Six kunne den gang melde at duoen ikke hadde vært lykkelige på lang tid, og at de kun holdt sammen for sin lille datters skyld.

- Ting har for alvor begynt å kjølne mellom Bradley og Irina. De har ikke hatt det bra sammen på flere måneder og Irina fant ut at det ville være best om hun flyttet for seg selv, sa en kilde til The Sun i juni.

Ifølge Page Six har Cooper og Shayk hatt trøbbel i forholdet siden oktober i fjor, og den gang fortalte en kilde at paret var ulykkelige sammen. Dette skal blant annet ha bunnet i duoens ulike interesser, da Shayk visstnok kjedet seg med kjæresten.

LES OGSÅ: Anne B. Ragde rammet av hjerneslag

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer