<strong>NY SVEIS:</strong> Komiker Herman Flesvig har gått gjennom en drastisk forandring. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
NY SVEIS: Komiker Herman Flesvig har gått gjennom en drastisk forandring. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Herman Flesvig:

Slik ser han ikke ut lenger

Komikeren har endret sin signatur-look.

Publisert

Komiker og skuespiller Herman Flesvig (27) har i rekordfart blitt et kjent fjes. Gjennom parodier og humorvideoer på Instagram har han blitt en av landets mest populære komikere, og opparbeidet seg en solid følgerskare i sosiale medier.

Med populariteten har han også fått andre oppdrag. Flesvig har blant annet vært programleder for P3 Gull, samt åpnet hotell for Petter Stordalen (56). Talkshows og helgemagasinene står i kø for å få intervjue komikeren med den hvite manken, som vel trygt kan sies å ha blitt hans kjennetegn.

Søndag kunne imidlertid 27-åringen dele med følgerne sine på Instagram at den hvite manken skulle bort. Nå har han delt det ferdige resultatet.

- Det kommer til å bli tungt

Det som erstatter signatur-looken er en barbert «Prison Break»-look.

- Jeg har en litt spesiell nyhet å komme med. Det er ikke den beskjeden jeg synes det er kjekt å få når jeg ligger med feber etter guttetur. Men, i morgen skal jeg til NRK i sminken fordi jeg skal inn i innspillingsperiode i tre måneder hvor jeg spiller noen andre enn meg selv. Dermed ryker håret, fortalte komikeren søndag kveld.

Flesvig delte videre at når en går inn i en rolle må det gjøres forandringer.

RUTETE NINJA: Midt i intervjuet med Nicolay Ramm, stuper Herman Flesvig inn fra siden for å gi Ramm en liten skjennepreken. Vis mer

- Det kommer til å bli tungt, jeg må innrømme det. Men, det er jobben min, så det må bare bli som det blir. I morgen ryker dette kyllinghåret og en hardere og mer kriminell Herman Flesvig kommer ut, sa han.

Samtidig understreket 27-åringen at han nok kommer til å gå med caps en del i tiden som kommer.

<strong>SKINNET:</strong> Mandag viste Herman Flesvig frem sin nye look for følgerne sine på Instagram. Foto: Skjermdump, Instagram / @hermanflesvig
SKINNET: Mandag viste Herman Flesvig frem sin nye look for følgerne sine på Instagram. Foto: Skjermdump, Instagram / @hermanflesvig Vis mer

Søndag kveld kunne imidlertid Flesvig trøste seg med at hår vokser ut igjen, og fastslo at han om et par måneder vil returnere til sin lyse signatur-look. Samtidig delte han sine tanker om den nye looken:

- Det beste scenarioet her er om jeg får tredagers-skjegg slik at det blir litt sånn «Prison Break»-hunk. Da er det en helt ny liga, sa han.

Se og Hør har vært i kontakt med en representant for Flesvig, som ikke ønsker å kommentere saken.

Ville prøve noe nytt

I fjor kunne Herman Flesvig fortelle at den hvite hårfargen kom som følge av lysten til å prøve noe nytt.

- Det var frisøren min som ville at vi skulle prøve noe nytt, så da tenkte vi at vi bare skulle «gønne» på med hvitt hår, forklarte Flesvig da han gjestet P3morgen.

Komikeren har hatt den hvite manken i litt over to år, og overfor P3-gjengen kunne han den gang røpe at han ikke hadde planer om å bytte ut hårfargen med det første.

At han nå har kvittet seg med håret seg lå altså ikke i kortene den gang.

- Jeg begynte å trives med det, og synes det var «all right». Da jeg tok på meg en mørkere parykk syntes jeg det så helt rart ut. Så nå er jeg blitt vant til det hvite, fortalte han.

Siden han farget håret første gang, har han måttet vedlikeholde hvitfargen flere ganger. Dette har ført til at det allerede hvite håret er blitt enda hvitere etter hvert.

- Nå tror jeg faktisk at jeg har samme fargekode som Kristian Valen. Jeg tror faktisk at det er helt samme farge, sa han humoristisk, og la til at det slett ikke var negativt.

LES OGSÅ: Nå har de blitt mann og kone

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer