Jason Momoa:

Slik ser han ikke ut lenger

Fansen fortviler over endringen.

KARAKTERISTISK: Jason Momoa har hatt den samme stilen siden 2012, med langt hår og kraftig skjegg. Nå er skjegget borte. Foto: NTB Scanpix
KARAKTERISTISK: Jason Momoa har hatt den samme stilen siden 2012, med langt hår og kraftig skjegg. Nå er skjegget borte. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Skuespiller Jason Momoa (39) har de siste årene gjort det stort i Hollywood, og med sine 193 centimeter og rufsete stil, har han raskt blitt en favoritt blant fansen.

Momoa har siden 2012 hatt den samme stilen med langt hår og kraftig skjegg, noe som sikret ham rollen som Khal Drogo i «Game of Thrones» og Aquaman i «Justice League». Nå har han gjort en stor endring, til fansens store fortvilelse.

Nylig la nemlig 39-åringen ut en video på Instagram, der han gjør en drastisk endring - og barberer av seg sitt karakteristiske skjegg.

Ifølge Elle har skuespilleren gått løs med barbermaskinen for å øke bevisstheten om skadene plast gjør mot miljøet, og det kan se ut til at stuntet har vekket oppmerksomhet.

Fansen fortviler

Både i kommentarfeltet under videoen og i andre sosiale medier har nemlig fansen uttrykt sin store fortvilelse over skuespillerens nye look. Selv om mange setter pris på engasjementet hans, er ikke alle like begeistret for hans nye look.

- Okei, jeg er lei av at dere ikke bryr dere om klimaendringer. Jason Momoa har barbert av seg skjegget i protest. Hva har jeg gjort for å fortjene dette? Jeg resirkulerer alt jeg tar på, skriver en fan på Twitter.

En annen er tydelig fortvilet, og skriver humoristisk at ikke noe gir mening i verden lenger, nå som skjegget til 39-åringen er borte.

En tredje er også tydelig irritert over at klimaendringene blir såpass lite tatt hensyn til at skuespilleren så seg nødt til å ta skjegget sitt.

- Jason Momoa barberte av seg skjegget fordi dere ikke vet hvordan man skal resirkulere og holde planeten ren. Jeg kan ikke tro at jeg må takle både en døende planet og nå Jason uten skjegg, skriver hun.

I hardt vær

Som nevnt oppnådde Momoa stor suksess i rollen som Khal Drogo i «Game of Thrones». I tiden etter var det derimot ikke like lett for skuespilleren å få roller - og det av en helt spesiell grunn. Det røpet han da han var gjest på talkshowet til Jimmy Fallon (44) i januar i fjor.

SUKSESS: Jason Momoa spilte Khal Drogo, ektemannen til Emilia Clarkes rollefigur i «Game of Thrones». Foto: HBO
SUKSESS: Jason Momoa spilte Khal Drogo, ektemannen til Emilia Clarkes rollefigur i «Game of Thrones». Foto: HBO Vis mer

- Folk trodde ikke jeg snakket engelsk, uttalte skuespilleren.

- Det er kanskje ikke så lett å plassere en fyr som Khal Drogo i en romantisk komedie for eksempel.

Hollywood fant imidlertid ut at amerikaneren snakket engelsk, og dermed kom blant annet rollen som Aquaman i «Justice League», side om side med Ben Affleck (46), som spiller rollen som Batman.

GAME OF THRONES: Denne uka var det «Game of Thrones»-tema på «Paradise Hotel». Da deltaker Erik Sæter fikk tittelen som konge av hotellet, ble lederstilen hans fort sammenlignet med en mindre populær karakter i HBO-serien. Video: Marie Røssland / Programleder: Kine Falch Se hele programmet her: https://youtu.be/rJNtsG3Y0wc">https://youtu.be/rJNtsG3Y0wc">https://youtu.be/rJNtsG3Y0wc Vis mer Vis mer

Upassende spøk

Det har dog ikke bare vært oppturer for skuespilleren. I 2011 spøkte Momoa om voldtekt under tegneseriemessen Comi-Con, noe som ikke falt i god jord.

I en paneldebatt sa nemlig stjernen at han var glad for alt det ekstreme han slipper unna med, som en fiktiv karakter i et fantasyunivers.

- Jeg elsker den sjangeren, for det er så mange ting man kan gjøre. Som å rive ut tunga på noen å komme unna med det, eller å voldta vakre kvinner, sa Momoa.

Uttalelsen ble ikke godt mottatt, og 39-åringen måtte legge seg langflat og komme med en unnskylding.

- Voldtekt og seksuell trakassering kan ramme hvem som helst, og blant egen familie og venner har jeg selv sett hvor vondt det kan gjøre. Kommentaren var virkelig smakløs, unnskyld, skrev han på Instagram.

LES OGSÅ: Disse tegnene avslører hertuginne Meghan

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer