John Travolta:

Slik ser han ikke ut lenger

Hollywood-stjernens nye frisyre tar internett med storm.

NYTT UTSEENDE: Stjerneskuespiller John Travolta overrasket med nytt utseende i sosiale medier. Nå jubler fansen. Foto: NTB Scanpix
NYTT UTSEENDE: Stjerneskuespiller John Travolta overrasket med nytt utseende i sosiale medier. Nå jubler fansen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Den verdenskjente skuespilleren John Travolta (64), kanskje best kjent for sine roller som Danny i storfilmen «Grease», Vincent Vega i «Pulp Fiction» og Edna Turnblad i «Hairspray», er nesten ikke til å kjenne igjen lenger.

Nylig delte 64-åringen nemlig et bilde av seg selv på Instagram, der han er avbildet sammen med sin 18 år gamle datter, Ella Bleu Travolta, og med en helt ny «hårsveis».

Sveis og sveis - Travolta har faktisk tatt håret!

Se dette innlegget på Instagram

I hope everyone had a great New Year!

Et innlegg delt av John Travolta (@johntravolta)

- Håper alle hadde en fin nyttårsfeiring, skriver han til bildet, som har vakt stor oppsikt de siste dagene.

Hylles

Om det nye utseendet skyldes en film han er i ferd med å spille inn, er i skrivende stund ikke kjent, men ifølge fansen er det absolutt en «hårfrisyre» han bør vurdere å beholde videre.

- Jeg håper han beholder den skallede «looken». Det ser råbra ut, kommenterer en fan under bildet.

- Ser bra ut. Og det er også bra kroppspositivisme for menn, skriver en annen.

Fans har også gått til Twitter for å hylle Hollywood-stjernen:

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Onsdag feiret filmstjernen at han har nådd over én million følgere på Instagram. I den anledning delte Travolta en video sammen med sønnen Benjamin (8), og takket følgerne sine for all støtten - og for komplimentene om den nye hårsveisen.

- Vi er ute og terrengsykler i dag, og vi fikk akkurat høre de gode nyhetene om at jeg har nådd én million følgere på Instagram. Vi elsker dere og vi takker dere. Og tusen takk for at dere likte den nye hårsveisen min, sa Travolta i videoen.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Mistet håret

Selv om fansen tilsynelatende går av skaftet over skuespillerens nye utseende, er det likevel ikke første gang man har sett Travolta uten hår.

De siste årene har 64-åringens hårfrisyre endret seg drastisk, og i 2013 verserte det rykter om at Travolta bruker tupé. På en ferietur til Brasil blant annet, ble «Grease»-stjernen avbildet nesten uten hår. På bildene var det også tydelig at Travoltas hårfeste var i ferd med å krype bakover.

SKALLET: John Travolta skjulte ikke det angivelige hårtapet på en ferietur til Brasil. Foto: All Over Press
SKALLET: John Travolta skjulte ikke det angivelige hårtapet på en ferietur til Brasil. Foto: All Over Press Vis mer

Da han noen måneder senere ble avbildet med en flott og fyldig frisyre med langt hår i nakken, startet fansen å spekulere.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

FALSKT HÅR?: Travolta dukket opp med en svært fyldig manke noen uker etter bildet fra ferieturen. Foto: NTB Scanpix
FALSKT HÅR?: Travolta dukket opp med en svært fyldig manke noen uker etter bildet fra ferieturen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Selv har han aldri kommentert tupé-ryktene.

Flere roller

Om det nye utseendet til John Travolta skyldes hårtap, eller om det er for en rolle, er som nevnt ikke kjent. Er det sistnevnte som er årsaken, er det ikke første gang han endrer utseendet sitt for en rolle.

Da han spilte i serien «American Crime Story: The People v. O.J. Simpson», måtte han blant annet ofre skjegget for å ligne mest mulig på advokat Robert Shapiro, som han portretterte.

SKJEGGFRI: Da John Travolta skulle spille stjerneadvokaten Robert Shapiro i filmen «American Crime Story: The People c. O.J. Simpson» tok han alt skjegget. Foto: NTB Scanpix
SKJEGGFRI: Da John Travolta skulle spille stjerneadvokaten Robert Shapiro i filmen «American Crime Story: The People c. O.J. Simpson» tok han alt skjegget. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I 2007 var han heller nesten ikke til å kjenne igjen, da han spilte en kvinne - ovennevnte Edna Turnblad i «Hairspray».

Elsker å spille kvinne

Å endre utseende for filmroller har aldri vært noe problem for Travolta. I et intervju med The Sun i 2013 kunne han blant annet avsløre at rollen som Edna er en av hans favorittroller. Da uttalte han blant annet at han elsker å spille kvinne.

KVINNE: I filmen «Hairspray», fra 2007, spilte Travolta rollen som kvinnen Edna Turnblad (t.h). Foto: Filmweb
KVINNE: I filmen «Hairspray», fra 2007, spilte Travolta rollen som kvinnen Edna Turnblad (t.h). Foto: Filmweb Vis mer

- Kvinner har alltid vært viktige i livet mitt. Jeg trengte ikke å spørre kona mi om hvordan jeg skulle portrettere en kvinne før jeg gikk i gang med innspillingen av «Hairspray». Jeg har vokst opp med mange kvinner rundt meg og har mange fine minner, sa skuespilleren til avisen.

John Travolta er gift med skuespiller Kelly Preston (56), og sammen har de barna Ella Blau (18) og Benjamin Travolta (8). Sønnen Jett døde i 2009, 16 år gammel.

LES OGSÅ: Bryter forlovelsen etter fødselen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer