Ronn Moss:

Slik ser «Glamour»-stjernen ut i dag

Dette skjedde med kjekkasen som spilte Ridge Forrester i 25 år.

RIDGE: En godt voksen Ronn Moss i rollen som Ridge Forrester i 2006, 54 år gammel. Foto: Araldo Di Crollalanza / REX/ NTB
RIDGE: En godt voksen Ronn Moss i rollen som Ridge Forrester i 2006, 54 år gammel. Foto: Araldo Di Crollalanza / REX/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er 34 år siden den første sendingen av den amerikanske såpeoperaen «Glamour» ble sendt på TV. Seere i Norge fikk sitt første møte med gjengen i 1993 da TVNorge sendte serien for første gang.

I 2011 sendte kanalen imidlertid sin siste episode av den populære serien, og siden har den vært å finne på blant annet TV 2 Sumo og TNT.

GLAMOUR: Gjengen i såpeoperaen «Glamour» i 1998. Foto: Bell-Phillip / Kobal / REX / NTB
GLAMOUR: Gjengen i såpeoperaen «Glamour» i 1998. Foto: Bell-Phillip / Kobal / REX / NTB Vis mer

25 år som Ridge

Seriens originaltittel er «The Bold and The Beautiful» og er en av de mest sette såpeoperaene i hele verden.

En av hovedpersonene i serien, den eldste sønnen i «Forrester»-familien, Ridge, ble spilt av skuespiller Ronald Montague Moss (69), bedre kjent som Ronn Moss frem til 2012.

Årsaken til at Moss ønsket å forlate serien, skal ha vært delt. Han har tidligere fortalt intervju at han følte han ble født på ny og ønsket å gjøre andre ting i livet, mens penger også skal ha vært en faktor.

- I 25 år har Glamour vært som en familie for meg. Jeg har levd to ulike liv, som Ridge og Ronn, i 25 år, det har vært en reise, sa han i et intervju med EW i 2012.

I DAG: Ronn Moss holder seg godt, her fra premieren for filmen «Another World» under Venice Film Festival i Italia, september 2021. Foto: Joel C Ryan/Invision/AP / NTB
I DAG: Ronn Moss holder seg godt, her fra premieren for filmen «Another World» under Venice Film Festival i Italia, september 2021. Foto: Joel C Ryan/Invision/AP / NTB Vis mer

Musikerkarriere

I nyere tid har Moss dukket opp i rollen som John Blackwell i TV-serien «The Bay» mellom 2010 og 2020. Han har også hatt roller i filmer fra 2021 som «Beverly Hills Christmas 2 Directors cut» og «In the Position».

DOBBELTGJENGERE: De to Hollywood-skuespillerne Scarlett Johansson og Margot Robbie har hver sine dobbeltgjengere på TikTok. Video: TikTok. Reporter: Julie Tran. Vis mer

Moss var musiker før «Glamour»-tiden, og tok opp musikkarrieren etter at han forlot såpeserien. Noen av de mest spilte låtene hans på Spotify er «Baby Come Back» og «Dreaming in Color» utgitt i 2020. «You´re My Addiction» fra 2006 er også på listen.

Han har også deltatt i den italienske versjonen av «Dancing with the Stars» og har hatt sin egen nettserie.

PÅ EMMY: Slik så Ronn Moss ut i 2010 under Emmy Awards i Las Vegas. Foto: Jim Smeal / BEI / REX / NTB
PÅ EMMY: Slik så Ronn Moss ut i 2010 under Emmy Awards i Las Vegas. Foto: Jim Smeal / BEI / REX / NTB Vis mer

Moss giftet seg i 1990 med Shari Shattuck før de senere skilte lag i 2002. Sammen fikk de døtrene Creason (22) og Caleb (17).

I 2009 giftet «Glamour»-stjernen seg på ny med modell og skuespiller Devin DeVasquez. Hun ble kåret til Playboys «Playmate of the year» i 1985.

LES OGSÅ: Fire barn på et halvt år - dette sier han

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer