STOR FORANDRING: Lisa Kudrow er ikke redd for å vise seg fra sin naturlige side. Her er hun på flyplassen i Los Angeles.  Foto: All Over Press
STOR FORANDRING: Lisa Kudrow er ikke redd for å vise seg fra sin naturlige side. Her er hun på flyplassen i Los Angeles. Foto: All Over Press Vis mer

Slik ser Friends-stjernene ut i dag

Lisa Kudrow hetses og hylles etter «sjokkbildene».

Publisert
SEHER.NO: Mens tiden ser ut til å stå stille i ansiktene til Friends-kollegene Jennifer Aniston (42) og Courteney Cox (46), har Lisa Kudrow (47) hatt en mer naturlig aldringsprosess.

For mens de to andre stjernene fra serien tvilholder på sitt unge utseende, er ikke Kudrow redd for å vise seg uten sminke.

Likevel vekker det oppsikt at utseendet hennes er så totalt forandret siden hun spilte rollen som Phoebe sist gang i 2004.

- Vi trodde hun var kledd opp som en gammel dame til film, men dessverre var ikke det tilfellet, skriver nettstedet Mr. Paparazzi om bildene.

- Den tidligere Friends-stjernen viste definitivt sin rette alder, noe man kan argumentere med at er forfriskende, men det betyr vel ikke at vi ikke kan bli litt sjokkert, eller? spør nettstedet.

Lesernes deres er mer delt i hva de synes om det som omtales som «sjokkbilder» av Friends-stjernen.

Og flere benytter anledningen til å hylle 47-åringen for at hun ikke har pumpet ansiktet fullt av botox.

- Så forfriskende å se noen i Hollywood som ikke har gjort noe. Slik ser en ordentlig 47-åring ut, og jeg synes hun ser bra ut, skriver en debattant.

- Jeg elsker henne. Å være naturlig er ikke noe å skamme seg over. Det burde feires, skriver en annen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Nekter å legge seg under kniven

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer