Slik ser «Friends»-stjernene ut i dag

22 år etter TV-serien tok verden med storm, vender gjengen tilbake på skjermen. Se hvordan det har gått med stjernene siden sist!

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Humorserien «Friends», også kjent som «Venner for livet», ble fort en av verdens mest populære TV-serier på 90- og starten av 2000-tallet. 

Tusenvis av trofaste fans måtte derfor felle en tåre da kanalen NBC sendte seriens siste episode i 2004. 

Denne uken kom imidlertid den gledelige nyheten at de seks vennene Ross, Rachel, Monica, Joey, Chandler og Phoebe skal gjenforenes i en to-timer lang spesialepisode. Det meldte nettsiden TVLine. 

Gjenforeningen er en hyllest til seriens regissør, James Burrows (75).

- Jeg ønsker ikke å gi for mange detaljer. Jeg håper at vi får alle seks i samme rom samtidig, men jeg vet ikke om det går, forteller NBC-produsent Robert Greenblatt ifølge EOnline.

Foreløpig har Matt LeBlanc, personen bak karakteren Joey bekreftet nyheten på Twitter-kontoen sin, mens Lisa Kudrow, som spiller rollen som Phoebe, delte nyheten på sin offisielle Facebook-side. 

Congrats Jimmy Burrows! 1000 episodes!

Posted by Lisa Kudrow on Wednesday, January 13, 2016

Bryllup og brudd

Det er sukessen bak «Friends» som var et stort startskudd for karrieren til skuespillerne Jennifer Aniston (46), Courteney Cox (51), Lisa Kudrow (52), Matt LeBlanc (48), David Schwimmer (49) og Matthew Perry (46). 

Flere av stjernene har gjort enorm suksess også etter TV-serien, men livet på hjemmebane har vært veldig forskjellig for de seks skuespillerne. 

Jennifer Aniston, som spiller rollen som vakre Rachel Green, har spilt i flere kritikerroste filmer, blant andre «Horrible Boses» og «Cake». I 2011 ble filmstjernen sammen med skuespiller Justin Theroux (44), og i august i fjor giftet paret seg. 

I bryllupet var «Friends»-kollega og Anistons bestevenninne Courtneney Cox forlover. 

Saken fortsetter under bildet

SUKSESS: TV-serien "Friends" startet i 1994 på kanalen NBC, men etter ti sesonger sendte de siste episode i 2004.  Foto: NTB scanpix
SUKSESS: TV-serien "Friends" startet i 1994 på kanalen NBC, men etter ti sesonger sendte de siste episode i 2004. Foto: NTB scanpix Vis mer

På Cox sin side, har det imidlertid ikke gått like bra i privatlivet. Like før jul ble det nemlig kjent at forlovelsen med artist Johnny McDaid (39) var brutt etter halvannet år som forlovet.

Skuespillerinnen, som spiller Monica i serien, har også vakt oppsikt for sitt ugjenkjennelige ansikt den siste tiden. Da hun dukket opp på den røde løperen under premieren av serien «Hand Of God» i fjor, fikk hun sterke reaksjoner på endringen.

«Hun er ikke til å kjenne igjen, og har nylig tydeligvis fått fikset på ansiktet. Hva har skjedd med ansiktet ditt, Courteney?», skrev Daily Mail.

For Matthew Perry, som spiller spøkefuglen Chandler Bing i TV-serien, har det heller ikke bare vært fryd og gammen i det virkelige liv.

Skuespilleren har tidligere åpnet seg om sitt alkohol- og dopmisbruk.

– Jeg hadde et stort problem og jeg klarte ikke å stoppe. Til slutt ble ting så ille at jeg ikke kunne gjemme det lenger. Alle visste det, har han tidligere sagt til People om avhengigheten.

LES OGSÅ: Kjekkasen fikk Twitter til å ta av etter Golden Globe

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer