Hailie Scott:

Slik ser Eminems datter ut nå

Delte nyttårsbilde på Instagram.

ER BLITT STOR: Eminems 23-årige datter la ut dette bildet på sin Instagram-story på nyttårsaften. Foto: Hailiescott1 / Instagram
ER BLITT STOR: Eminems 23-årige datter la ut dette bildet på sin Instagram-story på nyttårsaften. Foto: Hailiescott1 / Instagram Vis mer
Publisert

Den verdenskjente rapperen Eminem (46) er kjent for å ha et nært forhold til barna sine, og har blant annet sunget om datteren Hailie (23) i en rekke sanger, som blant andre «Mockingbird» og «Hailie's Song».

Nå har imidlertid 23-åringen blitt voksen, noe som var tydelig da hun på nyttårsaften la ut et innlegg på bildedelingstjenesten Instagram.

PAR I HJERTER: Paret gikk inn i det nye året sammen. Foto: Hailiescott1 / Instagram
PAR I HJERTER: Paret gikk inn i det nye året sammen. Foto: Hailiescott1 / Instagram Vis mer

Det var liten tvil om at stjernedatteren var klar for det nye året vi nå har gått inn i, og på sin Instagram-historie la hun ut et koselig nyttårsbilde sammen med kjæresten sin Evan McClintok, med teksten: «Kan ikke vente med å starte 2019 med deg ved min side».

Bildet viser Eminems datter som gir kjæresten et kyss på kinnet, mens han smiler bredt til kamera.

Da Scott feiret bursdagen sin 25. desember, delte hun bilder fra en treningsøkt, noe hun ofte gjør på Instagram. Til tross for de mange oppdateringene hun deler med fansen og andre som følger henne, har hun alltid holdt en svært lav profil i offentligheten, og det finnes få bilder av 23-åringen.

Stolt over datteren

Eminem har mange ganger tidligere fortalt at han er svært stolt over datteren og det hun gjør, og da hun ble uteksaminert fra Chippewa Valley High School i 2014, var det med toppkarakter. Hun takket foreldrene sine, faren Eminem og moren Kimberly Anne Scott (43), på skolens hjemmesider den gang.

- Mamma og pappa er mine største innflytelser, fordi de har presset meg til å bli den personen jeg er, og de har støttet meg slik at jeg har oppnådd alt jeg har gjort, sa hun den gang, ifølge Daily Mail.

23-åringen oppnådde også den prestisjefylte statusen «Summa Cum Laude», som betyr at hun fikk et karaktersnitt på 3,9 poeng eller høyere.

Eminem fikk Hailey sammen med ungdomskjæresten Kimberly da han var 24 år gammel. På den tiden levde de begge svært trøblete liv preget av rus og økonomiske problemer, og da alt var på sitt verste flyttet familien på tre inn i en husvogn sammen med moren til Eminem.

Feiret ti år som rusfri

Eminem har flere ganger vært åpen om sin trøblete historie med narkotika. Hans tidligere misbruk holdt på å ta livet av ham i 2007.

De siste årene har «Lose Yourself»-sangeren hatt en annerledes livsstil, og i april delte han et bilde på Instagram der han viste fram en mynt som vitner om tiden hans som rusfri.

På mynten var det inngravert symbolet X, som i romertall står for 10, og ordene «enhet», «service» og «bedring».

Se dette innlegget på Instagram

Celebrated my 10 years yesterday.

Et innlegg delt av Marshall Mathers (@eminem)

«Feiret 10 år i går», skrev han til bildet.

Eminem, hvis egentlige navn er Marshall Mathers, har som nevnt avslørt at han holdt på å dø av overdose i 2007. På den tiden var misbruket hans såpass ille at han tok nærmere 20 piller daglig.

- Jeg tok piller når jeg fikk mulighet. Jeg tok hva enn jeg fikk tak i, sa han til New York Times i 2011.

TORDNER: Under BET Hip Hop Awards ble det sendt en fire minutter lang Eminem-video. I videoen raser stjerna mot presidenten. - Treffende, sier kommentator. Video: BET / CNN Vis mer

I dokumentarfilmen «How To Make Money Selling Drugs» fra 2012 kom rapperen med sjokkerende avsløringer.

- Jeg er ikke helt sikker på når det begynte å bli et problem. Jeg husker bare at jeg begynte å like det mer og mer. Hadde jeg ankommet sykehuset rundt to timer senere hadde jeg dødd. Organene mine var i ferd med å svikte. Leveren min, nyrene, alt sammen. Legene trodde ikke jeg kom til å klare meg, sa Eminem ifølge Mirror.

Rapperen har gitt døtrene Hailie, Lainey og Whitney æren for at han tok seg sammen.

- Jeg husker jeg gikk rundt i huset, hver eneste dag, og tenkte: «Jeg kommer til å dø». Men da så jeg på døtrene mine, og forsto jeg at jeg måtte holde meg i live for deres skyld, sa han til Mirror.

LES OGSÅ: Feiret ti år som rusfri

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer