MINNESTUND PÅ NETT: - Minnehøytidligheten blir livestreamet tirsdag, når det hele foregår i Los Angeles. Det er gratis, og folk kan skrive kommentarer på Michael Jacksons profil samtidig, sier Sarah Joyce fra MySpace Music. Foto: AP
MINNESTUND PÅ NETT: - Minnehøytidligheten blir livestreamet tirsdag, når det hele foregår i Los Angeles. Det er gratis, og folk kan skrive kommentarer på Michael Jacksons profil samtidig, sier Sarah Joyce fra MySpace Music. Foto: APVis mer

Slik ser du Jackos minnestund

Løsningen kan være NRK, TV 2 - eller Facebook!

SEHER.NO: Har du ikke fått billett til Michael Jacksons minnestund i Los Angeles Staples Center, så fortvil ikke. Alt du trenger er en konto på Facebook eller MySpace. De "sosiale" mediene har nemlig tatt opp kampen med TV-stasjonene, og sender live fra seremonien.

Facebook-brukere verden over kan følge med på minnestunden via et samarbeid med den amerikanske TV-stasjonen CNN. Hos MySpace har man laget et lignende samarbeid med underholdningsgiganten AEG.

- Minnehøytidligheten blir livestreamet tirsdag, når det hele foregår i Los Angeles. Det er gratis, og folk kan skrive kommentarer på Michael Jacksons profil samtidig, sier Sarah Joyce fra MySpace Music til AFP.

Hos konkurrenten Facebook gjør man akkurat det samme som da Barack Obama ble satt inn i rollen som president. Her kan du følge med via CNN Live.

- Internettbrukerne kan følge det hele live, samtidig med at brukerne oppdaterer deres profil og følger med i deres venners liv på Facebook, forteller en talsperson.

Michael Jacksons minnestund har trukket tusener av fans til den amerikanske byen. Man regner også med et stort oppbud av kjendiser til seremonien, som finner sted klokka 19.00.

Minnestunden sendes også direkte på NRK 2 fra tirsdag klokka 18.40. TV 2 Nyhetskanalen starter sin sending kl 18.00.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Skremt Jackson grillet i sjokkvideo