Slik ser Dorthe ut under kjolen

Overrasket alle i «Gullruten»-introduksjonen.

TOK TAK: Dorthe Skappel tok tak i sin egen mage, og overrasket seerne. Foto: TV 2
TOK TAK: Dorthe Skappel tok tak i sin egen mage, og overrasket seerne. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Årets utgave av «Gullruten» bød på en overraskelse allerede i introduksjonsinnslaget.

Der fikk seerne et glimt av programleder Dorthe Skappel (48) som viste seg fram kun ikledd undertøyet, mens hun sang en sang om at tiden flyr fra henne.

- En sliten sjel i en sliten kropp. Jeg gir opp. Det er tungt som tiden flyr. Det er over, sang Dorthe mens hun tok et godt tak i både mage og armer.

Men like etter kom positiviteten tilbake.

- Men vent. Jeg skal vise dem alle. Jeg skal bli dronning på ballet, sang TV-stjernen, og kledde på seg til å bli den vakre programlederen vi kjenner henne som.

Skappel uttalte tidligere at hun ikke var interessert i å fikse på sitt eget ansikt.

- Jeg tenker på det, det gjør jeg. Og jeg kan forstå de menneskene som går til det skrittet. Samtidig synes jeg det er litt for mange eksempler på at folk blir seende litt groteske ut. For det andre er jeg livredd for hva alle medikamentene kan gjøre med huden. Det er ikke noe for meg, sa hun til Dagbladet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Vil ikke fikse på ansiktet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer