Slik ser det ut når Tone prøver seg på yoga

- Jeg er totalt på bærtur i yogaverdenen, avslører Tone Damli på sin nye blogg hos Aller Media.

SPREK, MEN STIV: Tone Damli forteller på den nye bloggen sin, ToneDamli.com, at hun håper å bli litt mykere i leddene ved å trene yoga. Seoghør.no har hentet inn tillatelse til bruk av bildene. Foto: ToneDamli.com
SPREK, MEN STIV: Tone Damli forteller på den nye bloggen sin, ToneDamli.com, at hun håper å bli litt mykere i leddene ved å trene yoga. Seoghør.no har hentet inn tillatelse til bruk av bildene. Foto: ToneDamli.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Fredag ble det kjent at Tone Damli (26) skal gi fansen eksklusive innblikk i sitt spennende liv på den nylanserte bloggen ToneDamli.com.

Den flotte, norske artisten som for tiden er på mammaperm i Los Angeles med datteren Billie (snart 1), er kjempefornøyd med det nye bloggsamarbeidet med Aller Media.

- Jeg har et mål om å få til minst fire blogginnlegg i uka, men akkurat nå er jeg så gira at jeg har lyst til å oppdatere bloggen hele tiden, jublet Tone fra Los Angeles.

Og allerede lørdag morgen la 26-åringen ut et nytt blogginnlegg på den rykende ferske bloggen sin. Der avslører Tone hvordan det gikk da en venninne overtalte henne til å prøve yoga ved bassengkanten i L.A.

- Altså, jeg er totalt på bærtur i yogaverden, og derfor kasta jeg meg på muligheten da en venninne av meg insisterte på å lære meg et triks eller to, forteller Tone i blogginnlegget.

Saken fortsetter under bildet.

MEDITASJON: På den nye bloggen, som er et samarbeid Aller Media, har Tone Damli lagt ut en rekke bilder av hvordan yogaøkten hennes med venninnen Chanel artet seg.  Seoghør.no har hentet inn tillatelse til bruk av bildene. Foto: ToneDamli.com
MEDITASJON: På den nye bloggen, som er et samarbeid Aller Media, har Tone Damli lagt ut en rekke bilder av hvordan yogaøkten hennes med venninnen Chanel artet seg. Seoghør.no har hentet inn tillatelse til bruk av bildene. Foto: ToneDamli.com Vis mer

Blitt gira på yoga

Iført fargerikt treningstøy og med håret satt opp i en praktisk flettefrisyre, gjorde Tone sitt beste for å utføre yogaøvelsene sammen med venninnen sin - selv om sangstjernen ikke hadde stålkontroll på hva bevegelsene faktisk heter:

- Vi startet med meditasjon, så gikk vi over til noe som het «cat and cow» (ikke spør), klassikeren «downward dog», «warrior 1 og 2», triangel-posering og noe jeg tror heter «inverted warrior» (sorry, yogafans) og noen andre greier (...) takk til Chanel som i det minste prøvde å få en gammel fotballspiller til å bli litt mykere i leddene, forteller Tone humørfylt i blogginnlegget.

Se flere bilder fra Tones eksotiske yogaøkt i Los Angeles her!

Den svært sporty og spreke ettbarnsmoren skriver at hun alltid har vært nysgjerrig på yoga, men at hun vanligvis prioriterer intervaller og energiske øvelser - eller trening med «trøkk og gass».

Saken fortsetter under bildet.

SPREK MAMMA: Noen få måneder etter at datteren Billie kom til verden, var Tone Damli dommer i «Idol» på TV 2. Her er hun avbildet på finalen før jul i 2014.  Foto: Tor Gunnar Berland / Stella Pictures
SPREK MAMMA: Noen få måneder etter at datteren Billie kom til verden, var Tone Damli dommer i «Idol» på TV 2. Her er hun avbildet på finalen før jul i 2014. Foto: Tor Gunnar Berland / Stella Pictures Vis mer

Etter å ha gjort yoga i L.A. denne uken, innrømmer Tone at hun gleder seg til å fortsette med treningsformen når hun er hjemme i Oslo med Billie og kjæresten Markus Foss (32) igjen!

- Når jeg er hjemme i Norge igjen skal jeg prøve den yogaen der man trener i et glovarmt rom og svetter som en gærning (Bikram yoga, journ.anm.). Can't wait! forteller hun begeistret i blogginnlegget.

For å få med deg Tones videre prøvelser i yogaverdenen, samt mange andre opplevelser, er det bare å følge med på ToneDamli.com fremover.

FIN FAMILIE: Tone Damli nyter familielivet sammen med Markus Foss og datteren deres, sjarmtrollet Billie. Foto: Truls M. Qvale
FIN FAMILIE: Tone Damli nyter familielivet sammen med Markus Foss og datteren deres, sjarmtrollet Billie. Foto: Truls M. Qvale Vis mer

Bloggen vil foruten å by på et innblikk i Damlis liv på og utenfor scenen, også omhandle kosthold, trening, mote og skjønnhet.

Damlis nye blogg er utviklet og designet av det digitale reklamebyrået Pingbull, en av Nordens største leverandører av WordPress-løsninger. Pingbull er et deleid selskap i Aller-konsernet.

Det er Allers salgsselskap for blogg, AdLink Media, som har signert den populære artisten. Damli vil dermed inngå i AdLinks stall av premiumbloggere sammen med kjente navn som Camilla Pihl, Caroline Berg Eriksen, Celine Aagaard, Trine Sandberg/Trines matblogg, Maria Skappel og Emilie «Voe» Nereng.

LES OGSÅ: - Dette året har vært helt utrolig for oss

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer