NYBAKTE FORELDRE: De to turtelduene Lauren Parsekian og Aaron Paul ble nylig foreldre til en liten datter. Foto: NTB Scanpix
NYBAKTE FORELDRE: De to turtelduene Lauren Parsekian og Aaron Paul ble nylig foreldre til en liten datter. Foto: NTB ScanpixVis mer

«Breaking Bad»-stjernen Aaron Paul ble pappa:

Slik ser den nyfødte «Breaking Bad»-babyen ut

Paret delte babynyheten på sosiale medier.

(Se og Hør): Den amerikanske skuespilleren Aaron Paul (38) kunne på torsdag annonsere at han hadde fått en nydelig liten datter, sammen med kona og filmregissør Lauren Parsekian (31).

Den gledelige nyheten annonserte de nybakte foreldrene på hver sin Instagram-profil med et bilde av den nyfødte datteren deres.

Lauren skrev under bildet: «Det finnes ingen ord som noengang vil klare å beskrive hva som akkurat skjedde med hjertet mitt.»

Saken fortsetter nedenfor.

«Hjertet mitt», skrev «Breaking Bad»-stjernen, under bildet på Instagram-profilen sin av datterens lille fot.

Gratulasjonene strømmet inn fra følgerne til de to nybakte foreldrene.

«Gratulerer så mye, dere er et inspirerende par og dere kommer til å bli helt fantastiske foreldre», kommenterte en av følgerne under bildet til skuespilleren.

«Det er ingenting som kan sammenlignes med det øyeblikket i livet deres, og det er både skummelt, spennende og hjerteskjærende samtidig. Nyt tiden», kommenterte en annen.

Avslørte graviditeten på sosiale medier

Paret delte også nyheten på Instagram om at Lauren var gravid i slutten av september. Aaron delte et bilde av kona hvor han skrev:

«Hei alle sammen, se hva jeg har gjort. Ord kan ikke beskrive hvor glad jeg er for at denne lille har kommet inn i livene våre. Tenkte det var på tide å dele denne vakre nyheten med dere.»​

Kun noen måneder senere kunne Lauren avsløre til verden at paret ventet en liten jente, gjennom et festlig bilde hun la ut på Instagram-profilen sin.

«Den lille jenta mi var inni magen min her og jeg hadde ingen anelse», var noe av det hun skrev under bildet.

Ifølge nettstedet People ønsket ikke paret å gi den lille datteren noe navn under svangerskapet, og ville heller vente til de skulle få møte den lille skapningen for første gang.

Gjennom hele graviditeten har duoen delt bilder og små glimt av den gravide magen til Lauren på sosiale medier. På 31-årsdagen til Lauren kunne ikke Aaron dy seg med å legge ut et bilde av sin daværende gravide kone, og under bildet kom han med litt av en kjærlighetserklæring.

Saken fortsetter nedenfor.

«Gratulerer så mye med dagen til denne vakre vordende moren. Kan nesten ikke vente til denne nydelige lille babyen endelig er i armene våre, kjære. For en gave du er til denne planeten. Jeg elsker deg fra stjernene og tilbake. Kos deg i dag.»

Fridde på nyttårsaften

Lauren og Aaron møttes for første gang da de begge var til stede under den storslagne musikkfestivalen Coachella i 2010. Kun to år senere gikk Aaron ned på kne under en kjærlighetssferie i Paris på selveste nyttårsaften.

- Hun er den beste dama som noensinne har eksistert! Sorry til alle andre damer på denne jord, men hun er den beste, fortalte en stormforelsket Aaron til magasinet GQ i 2012.

I 2013 giftet de to turtelduene seg utendørs i Malibu, California ifølge Us Magazine. Temaet for bryllupet skal ha vært maskerade og gjestene måtte naturlig nok stille i masker.

På bryllupsdagen delte skuespilleren et bilde av kona på Instagram. Under skrev han:

«Det vil aldri gå en dag uten at jeg minner meg selv på hvor spesiell du er. Tusen takk for i går min vakre lille fugl.»

- Vi har blitt så mye eldre

Aaron er aller mest kjent for sin rolle som Jesse Pinkman i kriminalserien «Breaking Bad», og rollen har han mottatt en rekke priser for. Første episode av TV-serien ble vist 20. januar i 2008, og i år er det 10-årsjubileum på serien.

I den anledning gjestet skuespilleren «Jimmy Kimmel Live» i slutten av januar for å mimre tilbake til de 10 årene.

- Jeg kan nesten ikke tro at det har gått 10 år, vi har blitt så mye eldre, sa Aaron til talkshow-verten Jimmy Kimmel

​Under showet fortalte Aaron at karakteren hans i krimserien, Jesse Pinkman, egentlig bare skulle være med i første sesong. Det fikk han beskjed om av skaperen bak den velkjente TV-serien.

- Jeg hadde ingen anelse, men på slutten av innspillingen til første sesong, kom regissøren Vince Gilligan bort til meg og sier: «Hei, jeg ville bare at du skulle vite at karakteren din kommer til å bli drept i slutten av denne sesongen». Og det var kun to episoder unna og jeg fikk helt panikk selvfølgelig, fortalte Paul.

Heldigvis ble serien en stor suksess og karakteren Jesse Pinkman fikk være med i flere sesonger.

LES OGSÅ: Avslørte babynyheten på sosiale medier