«Mean Girls»:

Slik ser de ut 17 år senere

I dag lever skuespillerene et nokså annerledes liv.

FORANDRING: Du kjenner kanskje igjen disse fra kult-klassikeren «Mean Girls», men i dag ser de ganske så annerledes ut. Foto: Paramount / Kobal / REX / NTB
FORANDRING: Du kjenner kanskje igjen disse fra kult-klassikeren «Mean Girls», men i dag ser de ganske så annerledes ut. Foto: Paramount / Kobal / REX / NTB Vis mer
Publisert

Det er nok mange som husker den stjernespekkede og dramafylte filmen «Mean Girls». Filmen som kom ut i 2004 tok verden med storm, men har likevel klart å opprettholde sin relevanse i populærkulturen den dag i dag.

Fraser som «that's so fetch» og «you can't sit with us» har levd videre lenge etter filmens premieredato, og filmen kan trolig regnes som en av de største «chick flick»-filmene gjennom tidene.

I filmen møter vi den nyinnflyttede Cady Heron som sliter med å finne sin tilhørighet på skolen North Shore High School. Her møter hun skolens populære gjeng, kjent under kallenavnet «The Plastics», som består av Regina George, Gretchen Wieners og Karen Smith.

BARNESTJERNER: Tidlig på 2000-tallet fikk flere barnestjerner sitt gjennombrudd. Nå har alle blitt voksne - kjenner du dem igjen? Musikk: Epidemic Sound. Bilder: NTB Scanpix / Instagram Vis mer

I filmen blir Cady også god venn med den kunstneriske Janis Ian og sprudlende Damian Leigh, og faller for skolens kjekkas, Aaron Samuels.

Mye har likevel skjedd 17 år etter filmens premieredato, og i dag ser skuespillernes liv nokså annerledes ut.

Trøblete karriere

Cady Heron som er hovedpersonen i filmen spilles av Lindsay Lohan (34). Karrieren hennes begynte i en alder av tre med modelljobber og etterhvert filmroller.

Karrieren skulle imidlertid fort vise seg å ta en vending i voksen alder.

I DAG: Slik ser tenåringsidolet ut i dag. Foto: REUTERS / Stephane Mahe / NTB
I DAG: Slik ser tenåringsidolet ut i dag. Foto: REUTERS / Stephane Mahe / NTB Vis mer

Lohans skuespillerkarriere hadde nemlig sin storhetstid på 2000-tallet, da hun landet rollen i blant annet «Mean Girls» og «Herbie: Fully Loaded», men hun fikk stjernestatus allerede på 90-tallet da hun var med i Disney-filmen «The Parent Trap» og «Freaky Friday».

Som ung voksen dalte derimot karrieren, og stjernen begynte å feste vilt.

Hun ble arrestert for å ha kjørt i beruset tilstand, og for besittelse av kokain, noe som førte til en rekke av beryktede «mugshots».

I nyere tid skal hun likevel ha hentet seg inn, og i fjor kunne hun glede fansen med litt ny musikk. Da slapp hun nemlig singelen «Back To Me».

På Instagram er hun også aktiv, og deler med seg av ulike photoshoots, feriebilder og tilbakeblikk fra karrieren. Deriblant et bilde til ære for 3. oktober, også kjent som «Mean Girls Day».

Utroskap

I likhet med Lohan, startet karrieren tidlig for både Amanda Seyfried (35) og Lacey Chabert (38), som spilte rollene som Karen Smith og Gretchen Wieners i filmen.

Etter å ha spilt i en rekke ukrediterte prosjekt, fikk Seyfried sin filmdebut i «Mean Girls». På 2000-tallet satte nemlig karrieren i gang for fullt, og 35-åringen landet flere store roller deriblant TV-serien «Veronica Mars», filmene «Jennifer's Body» og «Dear John», og ikke minst musikalfilmen «Mamma Mia».

I den sistnevnte filmen fant hun også sin store kjærlighet, Dominic Cooper (42). Han spilte nemlig Seyfrieds kjæreste i filmen, og de ble senere kjærester i virkeligheten.

De hadde nesten tre år sammen før det ble brudd.

Bruddet ble imidlertid vanskelig for skuespilleren, da Cooper begynte å date ekskjæresten sin bak 35-åringens rygg.

I dag kan hun likevel glede seg over å ha funnet en ny mann, som hun har to barn med. I 2017 giftet hun seg med Thomas Sadoski (44), og etter bare noen få uker fikk de sin første datter med navn Nina.

I fjor fikk de sitt andre barn, sønnen Thomas.

Begge barna skjermes fra offentligheten så langt det lar seg gjøre, og sønnens fødsel skjedde i all hemmelighet.

PÅ SCENEN: Slik så stjernene ut da de fremførte julesangen «Jingle Bells» i én av filmscenene. Foto: Michael Gibson / Paramount / Kobal / REX / NTB
PÅ SCENEN: Slik så stjernene ut da de fremførte julesangen «Jingle Bells» i én av filmscenene. Foto: Michael Gibson / Paramount / Kobal / REX / NTB Vis mer

Familieliv

I likhet med Seyfried, har også Lacey Chabert dannet familie i etterkant av filmsuksessen «Mean Girls».

I 2013 giftet hun seg nemlig med businessmannen David Nehdar (46), og tre år senere fikk de den fem år gamle datteren Julia.

MOR: I etterkant av «Mean Girls» har stjernen dannet familie. Foto: Xavier Collin / Image Press Agency / Splash News / NTB
MOR: I etterkant av «Mean Girls» har stjernen dannet familie. Foto: Xavier Collin / Image Press Agency / Splash News / NTB Vis mer

I forkant av sin rolle som Gretchen Wieners kunne man høre skuespillerens stemme som Meg Griffin i første sesong av den animerte tv-serien «Family Guy».

Hun har også opparbeidet seg en rekke filmroller opp gjennom tidene, som blant annet «Party of Five» og «Not Another Teen Movie».

Om dagen kan det virke som at hun er opptatt med familielivet ved siden av en travel skuespillerkarriere.

Skjermer barna

En annen skuespiller som har hatt stor suksess etter å ha medvirket i komedien, er den kanadiske stjernen Rachel McAdams (42).

Etter sin rolle som den populære bølla, Regina George, fikk nemlig karrieren en pangstart.

42-åringen har gjennom karrieren samlet på seg et flertall av nominasjoner og priser, og har vært med i flere stjernespekkede filmer. Blant disse finner vi «The Notebook», «Midnight in Paris» og «Doctor Strange».

«THE PLASTICS»: Her spiller stjernene de slemmeste jentene på skolen. Foto: Michael Gibson/Paramount/Kobal/REX/NTB
«THE PLASTICS»: Her spiller stjernene de slemmeste jentene på skolen. Foto: Michael Gibson/Paramount/Kobal/REX/NTB Vis mer

Stjernen lever et nokså privat liv og har i motsetning til sine medskuespillere, ikke noen profiler i sosiale medier.

I fjor ble det likevel kjent at hun ventet sitt andre barn sammen med kjæresten, Jamie Linden (40). Det kan derimot virke som at hun i likhet med «Mean Girls»-kollega Amanda Seyfried ønsker å skjerme barnet sitt.

For da skuespilleren fikk sitt første barn tok det hele syv måneder før hun bekreftet at hun hadde født.

DEN GANG DA: Amanda Bynes har gått gjennom en stor forandring siden hun var på toppen av karrieren sin i 2008. Foto: Instagram. Video: She´s the man / Trailer, What i like about you / Trailer. Reporter: Thea Hope Vis mer

Det gjorde den berømte skuespilleren i et intervju med The Times i 2018, hvor hun samtidig åpnet seg opp om det «hemmelige» svangerskapet.

- Jeg ønsker å verne om privatlivet hans, selv om jeg er en offentlig person. Samtidig har jeg det mer moro som mamma enn jeg noensinne har hatt det. Alt ved det er interessant og spennende, og ikke minst inspirerende, sa hun til avisen den gang.

AIDS-aktivist

Skuespilleren som portretterer homofile Damien Leigh i «Mean Girls», er 42 år gamle Daniel Franzese.

I likhet med sin «Mean Girls»-rolle, tilhører 42-åringen LHBT-miljøet, og er en av de fremste AIDS-aktivistene i USA. Det var i 2014 som skuespilleren kom ut med sin seksuelle legning.

TRIO: Venneduoen «Janis Ian» og «Damien Leigh» hjelper hovedrollen gjennom filmen. Foto: Moviestore/REX/NTB
TRIO: Venneduoen «Janis Ian» og «Damien Leigh» hjelper hovedrollen gjennom filmen. Foto: Moviestore/REX/NTB Vis mer

I tillegg til skuespillerkarrieren og aktivisme, jobber 42-åringen som komiker. Han har skrevet, regissert og fremført flere komedie-produksjoner, deriblant «I’ve Never Really Made the Kind of Money to Become a Mess» og rock-musikalen, «JERSEY SHORESICAL: A FRICKIN ROCK OPERA!».

Selv om Franzese er opptatt med karrieren som komiker får man imidlertid et lite innblikk i privatlivet hans på Instagram.

Tar avstand fra sosiale medier

Damiens bestevenn i «Mean Girls» er den kunsteriske «Janis Ian». Hun blir spilt av Lizzy Caplan (38). Caplan er kjent fra andre storfilmer som «Cloverfield», «127 hours», «The Interview» og «Now You See Me 2», og har forblitt i skuespillerbransjen opp gjennom årene.

Stjernen tar også avstand fra sosiale medier, men i 2006 ble det imidlertid kjent at hun hadde funnet tonen med «Friends»-stjernen, Matthew Perry (51). Duoen gikk hver til sitt i 2012.

I 2016 kunne likevel Caplan glede seg over forlovelsen med skuespiller Tom Riley (40), og året etter ble det kjent at paret hadde giftet seg.

GIFT: I 2017 giftet Caplan seg med skuespilleren Tom Riley. Her er de avbildet sammen i 2018. Foto: Dan Wooller / REX / NTB
GIFT: I 2017 giftet Caplan seg med skuespilleren Tom Riley. Her er de avbildet sammen i 2018. Foto: Dan Wooller / REX / NTB Vis mer

Jonathan Bennett

Skuespilleren bak filmens hjerteknuser, Aaron Samuels, har også gjennomgått en stor personlig forandring siden «Mean Girls»-premieren.

Sent i fjor kunne nemlig Jonathan Bennett (39) avsløre et frieri fra kjæresten, Jaymes Vaughan (38).

Den nesten filmaktige forlovelsen inneholdt både haugevis med tårer og en nøye planlagt overraskelse.

Tidligere i år kunne likevel skuespilleren avsløre at bryllupsplanene ikke har gått helt etter planen. Parets legning skulle nemlig sette en stopper for bryllupsplanleggingen.

39-åringen fortalte overfor The Knot hvordan han og forloveden hadde planer om å holde bryllupet på luksushotellet Palace Resort i Mexico. Ønsket deres skal derimot ikke ha falt i smak hos hotellets eier.

De skal nemlig ha fått beskjed fra hotellets eier om at de ikke kunne holde seremonien der grunnet deres seksuelle legning.

- PÅ GRUNN AV LEGNINGEN: På vei hjem ble Edvin konfrontert med en gruppe personer som ikke likte «sånne som ham». Edvin er homofil. Så slo de ham ned. Video: Langsem / Dorholt / Rydning Vis mer

Beskjeden skal ha føltes som et slag i magen for Bennett.

- Men til gjengjeld fikk det oss til å innse at bryllupet vårt handler om mer enn bare oss. Det er vårt bryllup, men det handler ikke bare om oss. Det handler om hele LHBT-samfunnet, så vi vil virkelig gjøre bryllupet vårt så synlig som mulig, fortsatte han.

Ifølge skuespilleren skal han og forloveden heller gifte seg på UNICO hotel i Mexico, hvor de føler seg mer velkomne.

LES OGSÅ: De «glemte» Harry Potter-stjernene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer