<strong>BERØMT:</strong> Harry og Charlie Davies-Carr ble verdenskjent for denne videoen, som deres far la ut på Youtube i 2007. Ti år senere er videoen fortsatt populær i sosiale medier. Foto: Youtube / Howard Davies-Carr
BERØMT: Harry og Charlie Davies-Carr ble verdenskjent for denne videoen, som deres far la ut på Youtube i 2007. Ti år senere er videoen fortsatt populær i sosiale medier. Foto: Youtube / Howard Davies-Carr Vis mer

Harry og Charlie Davies-Carr:

Slik ser «Charlie Bit My Finger»-brødrene ut i dag 

Ble en enorm viralhit.

Publisert
Sist oppdatert

Det finnes mange som har oppnådd berømmelse via Youtube, men med nærmere 850 millioner visninger, er brødreparet Harry og Charlie Davies-Carr definitivt blant de mest omtalte profilene gjennom tidene.

I 2007 filmet far Howard sine to sønner - og la det ut på Youtube. I snutten kan man se at den da tre år gamle Harry blir bitt av sin da ett år gamle bror.

I begynnelsen er det bare lek og moro, før Harry deretter fører fingeren sin farlig nærme munnen på lillebror - der Charlie, uten å vite bedre, biter til og nekter å åpne munnen. Dette til tross for at storebror tydelig gir uttrykk for smerte.

Tjent gode penger

Reaksjonen blir også etterfulgt av en noe ondskapsfull latter fra lillebror, noe som har sjarmert mennesker verden over.

Og slik ble den berømte linja «Charlie Bit My Finger» til.

Saken fortsetter under bildet.

<strong>10-ÅRSJUBILEUM:</strong> Harry (13) og Charlie (11)  Davies-Carr gjenskaper øyeblikket som gjorde dem begge verdenskjent. Foto: NTB Scanpix
10-ÅRSJUBILEUM: Harry (13) og Charlie (11) Davies-Carr gjenskaper øyeblikket som gjorde dem begge verdenskjent. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Nå, ti år senere, har de to brødrene nærmest oppnådd kultstatus. Familien har ifølge ABC News tjent godt på snutten, spesielt etter at Howard inngikk et samarbeid med Youtube om reklameinntekter. Ifølge BBC har også brødrene reist verden over og gjestet ulike talkshow, i tillegg til å medvirke i flere reklamekampanjer.

- Skjønner ikke

De to brødrene er også ofte å se på familiens egen Youtube-kanal med over 345 000 abonnenter. I nye bilder som er offentliggjort i forbindelse med 10-årsjubileet, kan man også se hvor mye de to brødrene har forandret seg.

Da barnas far Howard la ut videoen i 2007, kunne han aldri ha forestilt seg hvor stor den faktisk ville bli.

I et intervju med ABC News i 2011 forklarte han at videoen, som er spilt inn i familiens hjem i England, egentlig var ment for sønnenes gudfar, som bor i USA, og dermed sjelden fikk se dem.

- Jeg skjønner egentlig ikke hvorfor folk ser på den om og om igjen, og hvorfor den fenger så mye som den gjør. Men det er altså tilfellet. Folk legger igjen kjempefine kommentarer hvor de skriver at de ser på videoen hver dag.

Gjenstand for virale «memes»

Harry og Charlie Davies-Carr er imidlertid ikke de eneste barna som er blitt en internett-sensasjon som følge av Youtube.

<strong>GIKK VIRALT:</strong> Da Chloe Clem (bildet) og storesøsteren ble overrasket med en tur til DIsneyland i 2013, gikk Chloes skeptiske reaksjon viralt. Nå, fire år senere, ser hun ganske annerledes ut. Foto: Privat
GIKK VIRALT: Da Chloe Clem (bildet) og storesøsteren ble overrasket med en tur til DIsneyland i 2013, gikk Chloes skeptiske reaksjon viralt. Nå, fire år senere, ser hun ganske annerledes ut. Foto: Privat Vis mer

Nylig omtalte Dagbladet den lille jenta Chloe Clem (6) - som ble en stor hit på internett i 2013.

Mora hennes, Katie Clem (36), filmet nemlig datteras reaksjon da hun fikk vite at familien skulle på overraskelsestur til Disneyland - og la den ut på Youtube.

Og mens storesøstera til Chloe, Lily (11), begynte å stortute av glede, så Chloe selv relativt lite imponert ut.

Ansiktsutrykket hennes både smeltet hjerter og fikk folk til å dra på smilebåndet på internett, og siden den gang er Chloe blitt gjenstand for en rekke virale «memes».

LES OGSÅ: Disse er klare for «Hver gang vi møtes»

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer