Slik ser «Baywatch» -stjernen ut i dag

Ti år gammel ble han stjerne i «Baywatch». I dag er endelig Jeremy Jackson fornøyd med livet sitt.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Det er over 20 år siden han viste seg i «Baywatch»  for første gang, men Jeremy Jackson (32) så ut til å ha kommet rett ut av TV-serien da han viste seg på stranden i Hawaii.

Jackson var på bryllupsreise på Maui sammen med sin nye kone Loni Willison, som viste frem sin flotte kropp i en rosa bikini. Paret lekte seg i bølgene og padlet i strandkanten. 

I TV-serien spilte Jeremy David Hasselhoffs sønn Hobie Buchanan. Jackson begynte sin rolle i «Baywatch»  bare 10 år gammel. Berømmelsen skal ha vært vanskelig å takle og han ble senere avhengig av rusmidler. Han tilbrakte tid på avvenning og har vært edru siden 2000. 

32-åringen har også vært med i programmet «Celebrity Rehab with Dr Drew» der han fikk behandling for sitt misbruk av steroider. 

Mens Jackson har gjennomgått en enorm forandring siden dagene i «Baywatch», har seriens store stjerner Pamela Anderson (45) og David Hasselhoff (60) ikke forandret seg nevneverdig. 
 


 
LES OGSÅ: Her er han badevakt igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer