Sophia Grace og Rosie:

Slik ser barne­stjernene ut i dag

Sjarmerte en hel verden for åtte år siden.

DEN GANG DA: Sophia Grace Brownlee (t.h.) og kusinen Rosie McClelland fra Essex i England ble verdenskjente over natten da de dukket opp på talkshowet til Ellen DeGeneres i 2011. Her avbildet samme år i forbindelse med opptak til et annet tv-program. Foto: NTB Scanpix
DEN GANG DA: Sophia Grace Brownlee (t.h.) og kusinen Rosie McClelland fra Essex i England ble verdenskjente over natten da de dukket opp på talkshowet til Ellen DeGeneres i 2011. Her avbildet samme år i forbindelse med opptak til et annet tv-program. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 2011 ble det lastet opp en videosnutt på Youtube der de vesle kusinene Sophia Grace Brownlee (8) og Rosie McClelland (4) gjorde en cover-versjon av Nicki Minaj-låten «Super Bass».

Seansen økte lynraskt i antall visninger, og ble tidlig plukket opp av Ellen DeGeneres - som ga jentene en slags «maskotrolle» i sitt eget talkshow.

Den energiske duoen var stadig på besøk i studio - og jobbet blant annet som stuntreportere på den røde løperen. De var elsket av både kjendiseliten og millioner av mennesker, noe som førte til voldsom interesse fra mediene og enorm popularitet.

Elleville reaksjoner

I dag teller internettfarsotten hele 54 millioner visninger. Det er gått åtte år siden duoen først slo gjennom, og på den tiden har kusinene naturligvis vokst.

Blant mediene som omtaler den nå 16 år gamle Sophia og 12 år gamle Rosie, er australske News.

YNDET DUO: Sophia Grace og kusinen Rosie fikk stjernestatus over natten. Her avbildet på den rosa løperen i 2012. Foto: NTB Scanpix
YNDET DUO: Sophia Grace og kusinen Rosie fikk stjernestatus over natten. Her avbildet på den rosa løperen i 2012. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Førstnevnte er nemlig svært aktiv på sin Instagram-profil, der hun regelmessig deler bilder av seg selv og sitt liv til hele 1,4 millioner følgere.

View this post on Instagram

🧡🏴‍☠️

A post shared by 💕💕💕 (@therealsophiagrace) on

View this post on Instagram

i know i’m a bit late but 😔

A post shared by 💕💕💕 (@therealsophiagrace) on

View this post on Instagram

here’s my #10yearchallenge 😱🤣🖤5/15

A post shared by 💕💕💕 (@therealsophiagrace) on

Bildene står i sterk kontrast til den barnestjernen som pyntet seg i gulldrakter, tiara og rosa tyllskjørt for åtte år siden. Det har også flere Twitter-brukere bitt seg merke i etter at News omtalte saken.

- Hvordan kan hun være 16 år allerede?? skriver en bruker.

- Folk sin reaksjon når de finner ut at Sophia Grace er blitt eldre, er det beste jeg har sett, skriver en annen.

Kusinen Rosie, som dog er noe yngre, har også en stor følgerskare på Instagram, med hele 550 000. Ifølge News har 12-åringen satset stort på Youtube, der hun blant annet deler skjønnhetsrutiner med fansen.

- Så vakker og stor du er blitt!, skriver en av følgerne.

LES OGSÅ: Ble mobbeoffer etter gjennombruddet i «Jerry Maguire»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer