Jackson Brundage fra «One Tree Hill»:

Slik ser barnestjernen ut i dag

Den unge skuespilleren har blitt 21 år.

SØTNOS: Lille Jamie Lucas Scott sjarmerte en hel verden i tv-serien «One Tree Hill». Foto: Warner Brothers/ Discovery Networks Norway
SØTNOS: Lille Jamie Lucas Scott sjarmerte en hel verden i tv-serien «One Tree Hill». Foto: Warner Brothers/ Discovery Networks Norway Vis mer
Publisert

«One Tree Hill» fikk millioner av fans verden over da det gikk på TV fra 2003 til 2012. Den populære dramaserien fikk hele ni sesonger, og i løpet av de mange episodene ble man kjent med karakterer som flere seere fikk et forhold til og ble glad i.

Lucas Scott, Nathan Scott, Hailey James Scott, Peyton Sawyer og Brooke Davis er blant de man kanskje husker aller best, men det var også en rekke mindre roller innom.

STORSJARMØR: De aller fleste husker nok karakteren Jamie Scott i tv-serien «One Tree hill». Nå har skuespilleren rukket å bli 21 år gammel. Foto: NTB
STORSJARMØR: De aller fleste husker nok karakteren Jamie Scott i tv-serien «One Tree hill». Nå har skuespilleren rukket å bli 21 år gammel. Foto: NTB Vis mer

En av de mange trolig husker godt er lille Jamie, sønnen til Nathan og Hailey.

Jamie var en karakter man ble introdusert for først i 2008, og ble spilt av Jackson Brundage (21) i hele 99 episoder, ifølge IMDB.

Jackson skal ha vært bare seks år gammel da han dukket opp i serien som den søte, lille gutten. Han smeltet seerne med sin sjarm og kloke visdomsord.

«THE HOLIDAY»: En av de koseligste julefilmene har rukket å bli over 13 år gammel! Spesielt barneskuespillerne har forandret seg - veldig! Bilder: NTB. Reporter: Ingebjørg Iversen / KK Vis mer

Slik ser han ut i dag

I løpet av serien vokste han så klart noe, men i dag har han blitt voksen og er kanskje ikke like lett å kjenne igjen.

Jackson er nå blitt 21 år gammel, og den tidligere «One Tree Hill»-stjernen deler titt og ofte bilder av seg selv med sine 125 000 følgere på Instagram.

Ny karriere

Ifølge ET Online har skuespilleren hatt flere dubbe-roller og han har også spilt i TV-serien «See Dad Run» etter «One Tree Hill»-tiden.

I 2015 skal imidlertid Jackson ha bestemt seg for å legge skuespillerkarrieren på hyllen, og på samme tid virker det som om han ønsket å trekke seg unna rampelyset.

Det kan imidlertid virke som at 21-åringen senere har valgt å gå for en litt annen karrierevei. På Instagram kommer det frem at han har prøvd seg som artist under navnet JAY L.Y.

BARNESTJERNER: Tidlig på 2000-tallet fikk flere barnestjerner sitt gjennombrudd. Nå har alle blitt voksne - kjenner du dem igjen? Musikk: Epidemic Sound. Bilder: NTB / Instagram Vis mer

Han har blant annet gitt ut låten «Expensive» sammen med en artist ved navn Scizz 30.

Selv om Jackson for tiden ikke er å se som skuespiller, er det tydelig at han ikke har glemt «One Tree Hill»-tiden. På Instagram har han delt flere bilder knyttet til serien - blant annet flere reunions med de andre skuespillerne.

Holder kontakten

Chad Michael Murray (40), som i TV-serien spilte onkelen til lille Jamie, har i et tidligere intervju med E! News uttalt at skuespillerne fremdeles holder kontakt - og at de blant annet gjør det via en stor gruppechat.

Fansen er til enhver tid spent på om det kommer noen oppfølging eller ny versjon av TV-serien, ettersom det har skjedd med mange store, eldre TV-serier. Flere av skuespillerne har hintet om at dette kan skje.

Tre av skuespillerne Hilarie Burton (39), Bethany Joy Lenz (40) og Sophia Bush (39) har også startet en helt egen «One Tree Hill»-podkast hvor de mimrer og snakker om serien - til fansens store glede.

Podkasten har fått navnet «Drama Queens».

«OLSENBANDEN JR:» «Olsenbanden jr.» herjet på 2000 tallet, så vi har tatt en prat med Lars Andersen, kanskje bedre kjent som «Benny», for å høre hva han gjør på i dag. Vis mer

LES OGSÅ: Røper ny kjæreste etter vond skilsmisse

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer