«The Hangover»:

Slik ser babyen i «The Hangover» ut i dag

Husker du babyen i «The Hangover»? Nå er den lille gutten blitt ti år gammel.

PÅ SPAREBLUSS: «The Hangover» fra 2009 tilførte begrepene fylleangst og fyllesyke en helt ny dimensjon. Babyen i front, Grant Holmquist, ble filmstjerne etter sin medvirkning. Nå har han fylt ti år. Foto: NTB Scanpix
PÅ SPAREBLUSS: «The Hangover» fra 2009 tilførte begrepene fylleangst og fyllesyke en helt ny dimensjon. Babyen i front, Grant Holmquist, ble filmstjerne etter sin medvirkning. Nå har han fylt ti år. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Hvor galt kan det egentlig gå når fire menn drar på utdrikningslag til Las Vegas?

Nokså galt.

I alle fall om man tar utgangspunkt i «The Hangover» fra 2009. Spillefilmen ble en umiddelbar suksess, og håvet inn bortimot en halv milliard dollar. Videre fulgte en rekke utmerkelser og ikke minst en Golden Globe.

Handlingen baserer seg rundt de fiksjonelle karakterene Phil (Bradley Cooper), Stu (Ed Helms) og Alan (Zach Galifianakis) som våkner etter tidenes heleste helaften. Hukommelsen er bekmørk, brudgommen er sporløst forsvunnet, og dermed begynner jakten på å nøste opp i nattas begivenheter.

Saken fortsetter under:

TIDENES BAKRUS: Mange har nok erfaring med å våkne opp i en vond bakrus. Dette tok skaperne av «The Hangover» utgangspunkt i, og filmen ble en umiddelbar kassasuksess. Fra venstre: Zach Galifianakis, Bradley Cooper og Ed Helms. Foto: NTB Scanpix
TIDENES BAKRUS: Mange har nok erfaring med å våkne opp i en vond bakrus. Dette tok skaperne av «The Hangover» utgangspunkt i, og filmen ble en umiddelbar kassasuksess. Fra venstre: Zach Galifianakis, Bradley Cooper og Ed Helms. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kaotiske tilstander

Innledningsvis blir publikum tatt rett inn i dagen derpå og et rivende eksempel på alkoholens etterdønninger. Et rasert hotellrom, en forvirret høne som klukker seg forbi ødelagte møbler, kvinneben som lister seg ut, tre særs reduserte kompiser, en levende tiger på badet, og ikke minst - en skrikende baby i et skap.

På vei gjennom filmen ble stadig mer av innholdet i den forvirrende oppvåkningsscenen forklart. Blant annet hvordan barnet i det hele tatt havnet på hotellrommet.

UT PÅ TUR: Når trioen finner en baby i skapet på hotellrommet, blir de tvunget til å ta ham med seg på reisen. Foto: NTB Scanpix
UT PÅ TUR: Når trioen finner en baby i skapet på hotellrommet, blir de tvunget til å ta ham med seg på reisen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Grant Holmquist - som han heter - hadde rollen som barnet og var bare litt under ett år gammel da han medvirket i den ikoniske filmen - som senere er blitt trilogi.

Delte rollen med søstera

Nå har Holmquist imidlertid blitt ti år gammel, noe som ikke har gått upåvirket hen i en rekke medier. Utsagn som «Feel old yet?» dominerer nyhetsartiklene om den unge gutten, og fansen får dernest et innblikk i hvordan livet hans er i dag.

Det få vet er at Holmquist delte rollen med sin tvillingsøster Avery. Ifølge Huffington Post har deres mor, Carrie Holmquist, anslått at sønnen medvirket cirka 60 prosent, mens datteren medvirket i de resterende 40. Moren deler jevnlig bilder av sine to barn i sosiale medier, der man definitivt kan se likheten dem imellom:

Sett bort fra «The Hangover», har ikke Grant Holmquist medvirket i andre roller innenfor film og tv - ennå. Som fireåring returnerte han derimot til lerretet i den tredje «The Hangover»-filmen.

FIRE ÅR: Grant Holmquist returnerte til lerretet i den tredje filmen. Foto: NTB Scanpix
FIRE ÅR: Grant Holmquist returnerte til lerretet i den tredje filmen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Tjente millioner

Oppfølgerne nådde likevel aldri den samme suksessen som den første. Det var primært Zach Galifianakis - som selv fikk sitt store gjennombrudd i filmen - som hadde mest med Holmquist å gjøre. Barnas mor har i ettertid rost 49-åringen opp i skyene, og skrøt spesielt av skuespillerens evne til å ta hånd om barn.

Saken fortsetter under:

- Zach gjorde en fantastisk jobb med å få Grant til å slappe av, har hun uttalt til People i forbindelse med lanseringen av film nummer tre.

- Regissøren Todd Philips var også fantastisk. Han tok hånd om Grant og var veldig tålmodig, fortsatte hun.

At «The Hangover» ble en innbringende affære også for skuespillerne, er ingen underdrivelse.

Bradley Cooper fikk angivelig 15 millioner dollar - 120 millioner norske kroner - bare for å gjøre «The Hangover: Part III», ifølge The Hollywood Reporter.

Den samme lønnen skal også ha vært gjeldende for Zach Galifianakis og Ed Helms. Hva de to tvillingene fikk utbetalt, er ikke offentlig kjent.

LES OGSÅ: Røper pinlig Harry Potter-hemmelighet etter mange år

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer