Dannielynn Birkhead:

Slik ser Anna Nicole Smiths datter ut nå

Avdøde Anna Nicole Smiths datter og faren hennes var til stede under det årlige hesteveddeløpet i Kentucky.

PÅ RØD LØPER: Dannielynn Birkhead var sist helg til stede under Kentucky Derby sammen med pappa Larry Birkhead. Foto: NTB Scanpix
PÅ RØD LØPER: Dannielynn Birkhead var sist helg til stede under Kentucky Derby sammen med pappa Larry Birkhead. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Dannielynn Birkhead (11) fikk en tøff start på livet da hun som baby mistet både mamma Anna Nicole Smith og storebror Daniel Wayne Smith.

Siden den gang har 11-åringen vokst opp hos faren Larry Birkhead (45), etter at det ble en offentlig krangel mellom supermodellens daværende kjæreste, Howard K. Stern, og den biologiske faren om omsorgsretten.

Det er ikke ofte at Dannielynn er å se på offentlige arrangementer, men det kan se ut til at den sjarmerende jenta og faren har laget seg sin egen tradisjon.

Far og datter har nemlig de siste ni årene dukket opp på den røde løperen under det årlige hesteveddeløpet Kentucky Derby, melder People.

VAKKER I HVITT: Avdøde Anna Nicole Smiths datter har nå blitt elleve år, og strålte i en hvit kjole med blå detaljer under Kentucky Derby sist helg. Foto: NTB Scanpix
VAKKER I HVITT: Avdøde Anna Nicole Smiths datter har nå blitt elleve år, og strålte i en hvit kjole med blå detaljer under Kentucky Derby sist helg. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Elleveåringen poserte på den røde løperen ikledd en hvit kjole med blå blomsterdetaljer. Som tilbehør hadde hun hvite silkehansker, en matchende hatt og hvite sko. Pappa Larry var ikledd en blårutete dress.

Det er tydelig at tradisjonen er noe både far og datter setter pris på, og de har de siste årene sjarmert stort sammen på den røde løperen.

Saken fortsetter nedenfor.

SØT: Lille Dannielynn sjarmerte mange da hun i 2011 poserte med pappa på den røde løperen. Foto: AP / NTB scanpix
SØT: Lille Dannielynn sjarmerte mange da hun i 2011 poserte med pappa på den røde løperen. Foto: AP / NTB scanpix Vis mer
ROSA DRØM: I 2014 stilte Dannielynn i en rosa tyllkjole da hun smilte til fotografene. Foto: Getty Images / NTB scanpix
ROSA DRØM: I 2014 stilte Dannielynn i en rosa tyllkjole da hun smilte til fotografene. Foto: Getty Images / NTB scanpix Vis mer

Tøff start på livet

Bare tre dager etter Dannielynn ble født, døde halvbroren hennes Daniel Wayne Smith, bare 20 år gammel.

Anna Nicole fikk sønnen Daniel med sin første ektemann, Billy Wayne Smith, som hun var gift med fra 1985 til 1993. Daniel var på fødeavdelingen og besøkte moren og lillesøsteren da han brått falt om og døde.

Dødsårsaken var en overdose, og minnet urovekkende mye om det som skulle bli morens dødsårsak - knappe fem måneder senere.

I februar 2007 ble moren til den lille jenta, den skandaleombruste Playboy-modellen og skuespilleren Anna Nicole Smith, funnet livløs på et hotell i Florida, og hun ble erklært død på sykehuset ikke lenge etterpå.

Saken fortsetter under bildet.

MISTET BROREN OG MOREN: Da hun var baby mistet Dannielynn både broren Daniel og moren Anna Nicole. Foto: REUTERS / NTB scanpix
MISTET BROREN OG MOREN: Da hun var baby mistet Dannielynn både broren Daniel og moren Anna Nicole. Foto: REUTERS / NTB scanpix Vis mer

Stjernen, som bare ble 39 år gammel, døde av en overdose av flere ulike stoffer, og det ble konkludert med at dødsfallet var en ulykke.

Stolt pappa

Etter ekskjærestens død og datterens stormfulle start på livet, har Larry Birkhead tilsynelatende omfavnet papparollen med liv og lyst.

Han og Dannielynn - som allerede har prøvd seg som modell - ser ut til å henge sammen som erteris, og den stolte faren har tatt med seg datteren på alt fra røde løpere til basketballkamper, ferieturer og markedsdager.

Saken fortsetter nedenfor.

FAR OG DATTER: Som følge av morens død, har Dannielynn og pappa Larry fått et svært nært forhold. Her er de avbildet i 2008. Foto: REUTERS / NTB scanpix
FAR OG DATTER: Som følge av morens død, har Dannielynn og pappa Larry fått et svært nært forhold. Her er de avbildet i 2008. Foto: REUTERS / NTB scanpix Vis mer

I slutten av november i 2017, hadde Anna Nicole Smith fylt 50 år om hun fortsatt var i live. I den anledning tok Larry med seg Dannielynn tilbake til Bahamas, der hun ble født i 2006.

- Denne turen er litt spesiell for Dannielynn, fordi hun egentlig ikke vet så mye om stedet hun ble født, sa Larry Birkhead til UsWeekly den gangen, som fulgte duoen på reisen til Bahamas.

Ifølge Larry tok han med datteren til Bahamas flere ganger da hun var mindre, og da pleide besøkene å vekke mye oppsikt blant lokalbefolkningen:

- Folk pleide å komme ut mens de rope «folkets prinsesse Dannielynn er her», fordi fødselen hennes her var en så svær greie, og de omfavner henne og kommer bort og spør om bilder og slikt hele tiden, sa Larry stolt i intervjuet.

LES OGSÅ: «Sex og Singelliv»-stjernen ble mamma for andre gang

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer