Slik ser Aniston ut uten sminke

«Venner for livet»-stjernen overrasket på Instagram.

SEOGHØR.NO: Siden hun gjorde braksuksess som Rachel Green i «Venner for livet» har Jennifer Aniston (44) vært kjent som «the girl next door» - den vakre nabojenta. 

Skuespilleren har i en årrekke prydet magasinforsider og kastet glans over fester og premierer - alltid med et omhyggelig sminket ansikt og stylet hår. 

Etter at Aniston rundt 40 år har et team av skjønnhetseksperter vært spesielt viktig for superstjernen, men nå har hun bestemt seg for å vise frem den usminkete sannheten.

44-åringens frisør Chris McMillian la nemlig ut et bilde av stjernen på sin Instagram-profil, der Jennifer er helt sminkefri. 

«Beste venner, ingen sminke #girl-time» skrev McMillan.

Bildet ble raskt plukket opp av diverse medier som alle skriver at Jennifer er en naturlig skjønnhet som ikke trenger sminke for å stråle.

Aniston har også fått mye ros for sitt ungdommelige utseende etter sin lettkledde rolle i den nye filmen «We're the Millers».

Den vakre skuespilleren ser ut til å ha fått en ekstra glød om dagen, og det spekuleres i om hun venter barn med forloveden Justin Theroux. 

LES OGSÅ: Denne kjolen setter fart på babyryktene