SIGNALER: Fredag forrige uke stilte Aune Sand overraskende opp i bokser utenpå buksa da Zwart avhold filmpremiere i Fredrikstad. Tirsdag kom han i rosa t-skjorte med Marianne Aulies velkjente klovnemotiv på Jan Thomas-foredrag, og under «Ettermiddagen» på Foto: Stella Pictures / TV 2
SIGNALER: Fredag forrige uke stilte Aune Sand overraskende opp i bokser utenpå buksa da Zwart avhold filmpremiere i Fredrikstad. Tirsdag kom han i rosa t-skjorte med Marianne Aulies velkjente klovnemotiv på Jan Thomas-foredrag, og under «Ettermiddagen» på Foto: Stella Pictures / TV 2Vis mer

Slik sender han signaler om at han vil ha flere barn

Aune Sand vil at Marianne Aulie skal bli gravid igjen.

SEOGHØR.NO: Det har vært en travel uke på kjendisfest-fronten for den New York-bosatte kunstneren Aune Sand.

Fredag i forrige uke var det storstilt kjendispremiere i Fredrikstad, da Harald Zwarts femte Hollywood-produksjon «Skyggejegerne: Demonenes by» ble vist for første gang her til lands, og tirsdag var det duket for grandios fest da Jan Thomas hadde førpremiere på sitt foredrag «Jan Thomas - Usminket».

Torsdag gjestet han «Ettermiddagen» på TV 2.

Felles for alle eventene var at Aune hadde valgt å ikle seg en rosa t-skjorte med trykk av Mariannes karakteristiske klovnemaleri - og to av dagene hadde han kledd en boksershorts over buksene.

- Det å ha på en boksershorts, med Mariannes farger, som et siste plagg som Adam og Eva før man elsker - det er symbolet på evigheten, forklarte han til Seoghør.no tirsdag ettermiddag.

Og til TV 2-programmet utdypet han hvorfor han hadde valgt akkurat denne antrekkskombinasjonen:

- Når man får noen få minutter i det offentlige rom så må man sende ut signaler. Nå hadde jeg lyst til å sende signaler til Marianne om at jeg har lyst til å lage et lite barn til. Bokseren bærer jo på fruktene som mannen har.

- Jeg liker å fortelle mange historier, og en av måtene å gjøre det på er å sende et postkort, i dette tilfelle da gjennom media. Jeg ville fortelle henne at jeg forguder henne og at hun er en vidunderlig mor.

Aune og Marianne har fra før datteren Aella Malove Bluebell Marie Ingeborg Hjørdis (18 mnd).

Om kunstnersamboeren Marianne har snappet opp de rosa signalene gjenstår å se...

LES OGSÅ: Tok med babyen på hagefest