HÅPET PÅ HUMOR I HIMMELEN: Robin Williams var ikke i tvil om hva han ønsket bli møtt med etter sin død. Her er han med kona Susan Schneider på «Comedy Awards» i 2012. Foto: REX/Erik Pendzich/Rex/All Over Press
HÅPET PÅ HUMOR I HIMMELEN: Robin Williams var ikke i tvil om hva han ønsket bli møtt med etter sin død. Her er han med kona Susan Schneider på «Comedy Awards» i 2012. Foto: REX/Erik Pendzich/Rex/All Over PressVis mer

Slik så Robin Williams for seg livet etter døden

Komikeren var ikke i tvil om hva han ønsket seg aller mest. Se video!

SEOGHØR.NO: Det brå dødsfallet til den amerikanske komikeren Robin Williams ble møtt med sjokk og vantro verden rundt, etter at han mandag ble funnet livløs i sitt eget hjem. Han ble 63 år gammel.

Nå har sørgende Robin Williams fan funnet frem et gammelt intervju med Robin Williams hvor han snakker om livet etter døden.

I et intervju med TV-programmet «The Actor's Studio» i 2001 - som nå deles på sosiale medier - svarer Williams følgende på spørsmål om hva han håper Gud vil si til ham.

- Jeg håper han sier «det er plass på første rekke». Konserten som begynner, inneholder Mozart, Elvis og en som du kan velge.

Komikeren klarte heller ikke dy seg for å slå en vits.

- Jeg blir glad hvis jeg får vite at det er latter i himmelen. Tenk deg Gud stå der og fortelle «to jøder går inn i en bar...», sa han med et smil.

Williams har vært gift tre ganger og etterlater seg barna Zachary (31), Zelda (24) og Cody (22). Nå har også alle de skrevet minneord om faren.

- I går mistet jeg min far og beste venn, og verden ble litt gråere. Jeg vil bære hans hjerte med meg hver dag. Jeg vil be de som elsket ham å huske ham som en som ville være så forsiktig, snill og generøs som han ville være. Søk å bring glede til verden slik han søkte å gjøre det, skriver hans eldste sønn Zak.

Også flere av USAs mest kjente personer har hyllet Williams etter hans død.

«Robin Williams fikk verden til å gråte og tenke. Jeg vil minnes og hedre det. En stor mann, kunstner og venn. Jeg vil savne ham uendelig», skriver «House of Cards»-stjernen Kevin Spacey på sin Twitter-side.

LES OGSÅ: Fikk vite om vennens død under sending