Slik så Lillian ut før hun møtte Jan Thomas

Hjelpepleieren ble påmeldt av samboeren.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Lillian Elisabeth Lundenes (56) trodde det var døtrene som hadde meldt henne på da Se og Hør ringte og sa hun var trukket ut til å Bli ny. Men det var samboeren Roger som i hemmelighet hadde sendt søknaden om en dag i Jan Thomas Studio.

Kjendisstylisten tar imot hjelpepleieren fra Oslo med åpne armer. Lillian trenger ikke frykte at han vil klippe av hennes lange, lyse lokker.

– Jeg elsker lagt hår! Jeg bodde i USA i mange år – der er det mye langt hår. Men håret ditt er veldig tynt nederst. Vi må få mykhet rundt ansiktet ditt. Jeg vil klippe opp fronten, oppdatere deg og gjøre det ungt, frisk og moderne! fastslår Jan Thomas.

Lillian er med på notene.

– Det lange håret har vært en del av meg, en del av identiteten min. Jeg har hatt langt, lyst hår siden jeg var 15 år, sier 56-åringen.

De neste timene blir håret stripet, klippet og gjort tykkere med løshår. Brynene blir farget og formet, og ansiktet blir sminket til fest. Se hele prosessen fra start til slutt i videoen øverst i saken.

Privat bruker Lillian helst bukser når hun skal pynte seg, men Jan Thomas velger ut sort blondekjole.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer