Slik så Lillian ut før hun møtte Jan Thomas

Hjelpepleieren ble påmeldt av samboeren.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Lillian Elisabeth Lundenes (56) trodde det var døtrene som hadde meldt henne på da Se og Hør ringte og sa hun var trukket ut til å Bli ny. Men det var samboeren Roger som i hemmelighet hadde sendt søknaden om en dag i Jan Thomas Studio.

Kjendisstylisten tar imot hjelpepleieren fra Oslo med åpne armer. Lillian trenger ikke frykte at han vil klippe av hennes lange, lyse lokker.

I FRISØRSTILEN: Jan Thomas liker Lillians lange lokker, med han vil oppdatere frisyren og gjøre den fyldigere med løshår.
I FRISØRSTILEN: Jan Thomas liker Lillians lange lokker, med han vil oppdatere frisyren og gjøre den fyldigere med løshår. Vis mer

– Jeg elsker lagt hår! Jeg bodde i USA i mange år – der er det mye langt hår. Men håret ditt er veldig tynt nederst. Vi må få mykhet rundt ansiktet ditt. Jeg vil klippe opp fronten, oppdatere deg og gjøre det ungt, frisk og moderne! fastslår Jan Thomas.

Lillian er med på notene.

– Det lange håret har vært en del av meg, en del av identiteten min. Jeg har hatt langt, lyst hår siden jeg var 15 år, sier 56-åringen.

De neste timene blir håret stripet, klippet og gjort tykkere med løshår. Brynene blir farget og formet, og ansiktet blir sminket til fest. Se hele prosessen fra start til slutt i videoen øverst i saken.

Privat bruker Lillian helst bukser når hun skal pynte seg, men Jan Thomas velger ut sort blondekjole.

– Vi skal feire at det er fest! I stylingen min har jeg alltid en grunnleggende idé, så ikke det tipper over og blir for mye. Vi valgte mellom mange flotte kjoler, med paljetter og bling, men endte opp med den lille sorte, nærmest som en kopi av en Valentino-kjole. Nå er du ballets dronning!

FESTFIN: Etter å ha blitt klippet, sminket og stylet poserer Lillian for fotografen i herskapelige omgivelser på restaurant Ni&Tyve i Oslo.
FESTFIN: Etter å ha blitt klippet, sminket og stylet poserer Lillian for fotografen i herskapelige omgivelser på restaurant Ni&Tyve i Oslo. Vis mer

– Det har vært en kjempefin dag. Til all forventning. Det var veldig koselig å møte Jan Thomas, like koselig som ventet! sier en feststylet Lillian.

Se alle bildene og les reportasjen med Lillian i ukens Se og Hør.

Nå kan DU bli ny!

Se og Hør planlegger en ny runde hvor heldige lesere kan få en Bli ny-dag i Jan Thomas Studio. Er du klar for å overlate all kontroll til kjendisstylisten? Send en søknad der du forteller hva nettopp du trenger hjelp med. Legg med portrettbilde og et bilde av deg selv i helfigur.

Send bilder, søknad, kontaktinfo og alder til Se og Hør, postboks 1169 Sentrum, 0107 Oslo. Eller send det på e-post til [email protected]. Merk med «Bli ny».

Bli ny-dagen er gratis for dem som trekkes ut, men reise til Oslo og eventuelt opphold må man stå for selv.

LES OGSÅ: Fikk 15 minutter på å stille hos Jan Thomas

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer