Slik så Kristin (43) ut før forvandlingen

Jan Thomas fikk sjokk da han møtte truckføreren fra Øyer.

SEOGHØR.NO: Se og Hør er i gang med en ny runde «Bli ny», der vanlige damer får en makeover av Jan Thomas.

– Jeg håper du kan finne den vakre rockemammaen min, som er under olabuksa og ullgenseren et sted, skrev Tanita Kristinsdotter (26) i søknaden som sjarmerte kjendisstylisten.

Kristin Lindbo Hansen (43) visste ingenting om datterens påfunn.

– Jeg ble veldig glad og veldig rørt da jeg fikk vite at hun hadde meldt meg på. Jeg begynte å grine, forteller Kristin, som ankommer Jan Thomas Studio i hjemmestrikket genser.

– Jeg holdt på å få sjokk da jeg så deg. Jeg måtte sette meg ned! innrømmer Jan Thomas i videoen øverst i saken.

– Jeg hadde akkurat samme strikkegenseren som deg på 80-tallet! Er det mulig? Har du gjemt den på loftet? spør den nysingle kjendisstylisten når Kristin tar plass foran han i frisørstolen.

– Nei. Den har jeg brukt titt og ofte i 26 år, avkrefter 43-åringen, som jobber som produksjonsmedarbeider hos Tine.

TAR GREP: Jan Thomas ser for seg en helt ny farge på Kristin Lindbo Hansens naturlige lokker. Hun stiller i hjemmestrikket genser med fargerikt mønster. 

 Foto: Henning Jensen/Se og Hør
TAR GREP: Jan Thomas ser for seg en helt ny farge på Kristin Lindbo Hansens naturlige lokker. Hun stiller i hjemmestrikket genser med fargerikt mønster. Foto: Henning Jensen/Se og Hør Vis mer

– Vi skal sørge for at du blir den beste utgaven av deg selv. Du har mye humor! Det merker jeg. Du er en uslepen diamant – med genseren din fra 80-tallet, ler Jan Thomas, som ser for seg en mørk og mystisk frisyre på 43-åringen.

Se forvandlingen fra start til slutt i videoen øverst i saken!

– Her skal det blir sexy og tøft, ungt og lekent, samtidig som det er sporty. Stilen din bærer i dag preg av å ha gått ut på dato, fastslår han før han setter i gang teamet på Jan Thomas Studio.

Kristins hår blir farget og klippet, før brynene blir formet og farget. Til slutt blir det lagt profesjonell sminke, før hun blir kledd opp i skinnskjørt, silkebluse og skyhøye pumps fra kjendisfavoritten Christian Louboutin.

SMINKEPROFF: Charlotte Elveland på Jan Thomas Studio forklarer Kristin hvordan hun skal sminke seg til fest. 

 Foto: Henning Jensen/Se og Hør
SMINKEPROFF: Charlotte Elveland på Jan Thomas Studio forklarer Kristin hvordan hun skal sminke seg til fest. Foto: Henning Jensen/Se og Hør Vis mer

– Vi har forhåpentlig inspirert og provosert deg litt i dag. Det handler om å se seg selv på en ny måte. Jeg er fantastisk fornøyd med resultatet! fastslår Jan Thomas når 43-åringen får se sitt nye speilbilde.

– Jeg føler meg kjempefin, smiler Kristin.

BLOMSTRENDE: Jan Thomas gir Kristin en komplett makeover fra topp til tå. 43-åringen fra Øyer blir kledd opp i bluse og skjørt fra Epilogue. 
 Foto: Henning Jensen/Se og Hør
BLOMSTRENDE: Jan Thomas gir Kristin en komplett makeover fra topp til tå. 43-åringen fra Øyer blir kledd opp i bluse og skjørt fra Epilogue. Foto: Henning Jensen/Se og Hør Vis mer

Les hele reportasjen og se alle bildene i ukens Se og Hør – i salg nå!

Har du lyst til å bli ny med Jan Thomas? Meld deg på HER

LES OGSÅ: Jan Thomas: Dette skjer med hunden etter bruddet.

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.