Slik så hun ut før operasjonene

TV-stjernen viste frem overraskende bilder av seg selv.

OVERRASKET SEERNE: I en ny episode av realityserien «The Only Way Is Essex» viste Chloe Sims (t.h) fram et ungdomsbilde av seg selv, hvor hun knapt er til å kjenne igjen. Til venstre hennes kusine Frankie Essex). Foto: ITV2
OVERRASKET SEERNE: I en ny episode av realityserien «The Only Way Is Essex» viste Chloe Sims (t.h) fram et ungdomsbilde av seg selv, hvor hun knapt er til å kjenne igjen. Til venstre hennes kusine Frankie Essex). Foto: ITV2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Britiske Chloe Sims - kjent fra realityserien «The Only Way Is Essex» - har aldri forsøkt å legge skjul på at hun er en stor fan av plastisk kirurgi.

Men mange seere ble likevel overrasket da 30-åringen i en ny episode av serien - som her til lands sendes på kanalen FEM - viste frem et bilde av seg selv før hun la seg under kniven for første gang.

Sims var nemlig nesten ikke til å kjenne igjen!

- Jeg hadde kort, blondt hår og ingen pupper sier stjernen ifølge Daily Mail.

Avisen skriver at Sims la seg under kniven første gang for seks år siden, kort tid etter at hun født datteren Madison. På samme tid ble det også slutt mellom henne og faren til Madison.

Tidligere har TV-stjernen sagt at hun fortsatt har planer om å fikse på kroppen. Blant annet håper hun at en kirurg kan hjelpe henne med å få rumpen hun alltid har drømt om.

- En større rumpe vil gjøre meg mer selvsikker. Jeg vil at den skal se ut som en perfekt fersken. Jeg har forsøkt å legge på meg, men alt legger seg på magen, sa hun i oktober til Daily Mail.


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg er i ferd med å besvime

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer