Slik så hun ut før Jan Thomas…

Lena Boysen Hillestad er profesjonell hundekjører og totalt uinteressert i klær.

SEOGHØR.NO: Det var Lena Boysen Hillestads 14 år gamle datter som sendte søknaden til Se og Hør om en bli ny-dag for mamma.

44-åringen bosatt på Hamar er profesjonell hundekjører og alltid kledd i treningstøy. Hun har vunnet 20 VM-gull og utallige andre hundeløp, men Jan Thomas er alt annet enn imponert over verdensmesterens klesstil.

– Du har fantastiske kinnbein – men du må vise de fram! Vi må fjerne håret på sidene. Du skal få en feminin, kul og sporty frisyre, fastslår Jan Thomas – som får frie tøyler av Lena.

NY SVEIS: Jan Thomas ville frise opp Lenas frisyre, og gjøre den kortere og mer moderne.
NY SVEIS: Jan Thomas ville frise opp Lenas frisyre, og gjøre den kortere og mer moderne. Vis mer

Også når det kommer til klær er det mye å ta tak i for kjendisstylisten og resten av teamet i Jan Thomas Studio. Hillestad steller 35 hunder hver dag og tenker mer på hva som er praktisk og varmt, enn fint.  

– På ferie i Syden går jeg med vanlige klær, men ikke hjemme. Jeg synes det er vanskelig å sette sammen antrekk. Jeg liker ikke å tenke så mye på det, forteller Lena til Se og Hør.

Etter å ha fått ny frisyre, blir hun kledd opp i et stilig festantrekk bestående av blazer, smale bukser og skjerf. Iført stiletthæler poserer hun for fotografen som hun aldri har gjort annet.

FORVANDLING: Lena Boysen Hillestad fikk helt ny stil i hendene til Jan Thomas.  Foto: Henning Jensen/Se og Hør
FORVANDLING: Lena Boysen Hillestad fikk helt ny stil i hendene til Jan Thomas. Foto: Henning Jensen/Se og Hør Vis mer

– Du var en drømmekandidat for Bli ny – du har hele innpakningen! Men vi måtte skape noe som ikke ble fremmed for deg. Jeg var opptatt av å gi deg en bukse med stretch, så det kjennes ut som treningstøy når du har den på. Nå er du kul, sporty og frisk, avslutter Jan Thomas.

Les hele reportasjen og se alle bildene i ukens Se og Hør – i salg nå!