SNAKKER UT: Ari Behns mor, Marianne Behn, snakker nå for første gang ut om sine opplevelser med utenomjordiske skapninger. - Det var vibrerende farger og et telepatisk budskap som strålte av kjørlighet, sier hun. Foto: SCANPIX
SNAKKER UT: Ari Behns mor, Marianne Behn, snakker nå for første gang ut om sine opplevelser med utenomjordiske skapninger. - Det var vibrerende farger og et telepatisk budskap som strålte av kjørlighet, sier hun. Foto: SCANPIXVis mer

- Slik så de utenomjordiske ut

Ari Behns mamma snakker ut om sitt møte med utenomjordiske vesener, og har malt hvordan det så ut.

SEHER.NO: Det er i programmet «Den andre siden» på kanalen FEM at Ari Behns mamma, Marianne Behn (56), snakker om sitt møte som 17-åring.

- De kom ikke med UFO, som de ofte gjør i mange andre møter man hører om. Det var mer som et slør som ble trukket til side, og som åpenbarte flere lysvesener – glitrende, strålende og gledesfylt, sier Marianne Behn til VG, om opplevelsen utenfor barndomshjemmet i Halden.

Behn sier hun også seinere har lignende hendelser, men ingen så sterke opplevelser som det første møtet.

- Mitt budskap er at dette absolutt ikke var en skrekkopplevelse. Det tok tid før jeg klarte å sette ord på det, sier Behn, som mener budskapet fra vesenene «strålte av kjærlighet.»


I programmet, som vises på torsdag, viser Behn også fram en tegning hun har gjort av opplevelsen.

Interessen for det utenomjordiske deler Behn med sin svigerdatter prinsesse Märtha Louise, men hun sier opplevelsen hun hadde ikke dreide seg om engler.

«Den andre siden» sendes på FEM torsdag 21.30. Finn flere programmer i Seher.nos TV-guide.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: Märtha fikk én hundrelapp på to år