Slik reddet «McDreamy» og kona ekteskapet

Åtte måneder etter at de bestemte seg for å skilles, er stjerneparet lykkeligere enn noensinne.

LYKKELIGE IGJEN: Patrick Dempsey og Jillian Fink giftet seg i 1999 og har tre barn sammen. Foto: NTB Scanpix
LYKKELIGE IGJEN: Patrick Dempsey og Jillian Fink giftet seg i 1999 og har tre barn sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I januar i fjor kom nyheten om at Patrick Dempsey (50) og kona Jillian Fink (49) skulle skilles etter 15 år som mann og kone.

Det var Jillian som den ville ut av ekteskapet og leverte inn skilsmissepapirene.

Ifølge TMZ var årsaken til bruddet at hun var lei av ektemannens stjernenykker.

- Det gjenstår å se hvor vennskapelig dette bruddet blir. Hun er nemlig lei av Patricks ego, som hun mener har vært ute av kontroll den siste tiden. For henne handler alt om barna, avslørte en kilde til nettstedet den gang.

Men sist uke dukket de smilende opp sammen på London-premieren av skuespillerens siste film: «Bridget Jones Baby», og med seg hadde de også datteren Talula (14) og tvillingsønnene Darby og Sullivan (8).

Og i den nyeste utgaven av People magasin avslører Patrick Dempsey nå hvordan han og kona klarte å redde forholdet.

- Jeg var ikke klar for å forlate ekteskapet. Jeg følte ikke at vi hadde jobbet hardt nok, og begge to ønsket å få det til å fungere. Så vi startet der, forteller han ifølge bladets nettside.

Saken fortsetter under bildet.

HARDT ARBEID: I starten av november ble Patrick og Jillian fotografert sammen i Paris. Her koste de seg sykkelturer og spaserturer mens de tok mange selfies og så svært forelsket ut igjen. Foto: NTB Scanpix
HARDT ARBEID: I starten av november ble Patrick og Jillian fotografert sammen i Paris. Her koste de seg sykkelturer og spaserturer mens de tok mange selfies og så svært forelsket ut igjen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Mot slutten av fjoråret dukket paret opp sammen på en romantisk ferie i Paris. 

«Grey's Anatomy»-stjernen skal ha gjort alt i sin makt for å vinne kona tilbake, og i mai bekreftet Dempsey at skilsmissen var avblåst. Paret har ellers forholdt seg taus om gjenforeningen.

Saken fortsetter under bildet.

FAMILIEBILDE: Mandag 5. september stilte hele familien Dempsey gledelig opp sammen for fotografene på den røde løperen i London under premieren av Bridget Jones Baby.  Foto: Zuma Press
FAMILIEBILDE: Mandag 5. september stilte hele familien Dempsey gledelig opp sammen for fotografene på den røde løperen i London under premieren av Bridget Jones Baby. Foto: Zuma Press Vis mer


Ønsker å være god rollemodell

Dempsey, som straks er kinoaktuell i «Bridget Jones Baby», innrømmer videre til People at tanken på å miste kona var skremmende. 

- Det er alltid vondt når man muligens skal bryte opp en familie eller hvis man har noe viktig i livet som tar slutt, fortsetter han.

Ved hjelp av parterapi, noe Hollywood-stjernen understreker at var en svært viktig faktor for dem, klarte de å lappe forholdet sammen igjen.

- Alle har sin egen vei å gå. Jill og jeg bestemte oss for at det var på tide å jobbe med problemene våre for å forbedre oss. Vi ønsket å være gode rollemodeller for barna våre, og vise dem at selv om man er forskjellige, så kan man finne en løsning, deler han med People.

Saken fortsetter under bildet.

FANT TILBAKE TIL HVERANDRE: Her er paret under Oscar utdelingen i Los Angeles for åtte år siden.  Foto: NTB Scanpix
FANT TILBAKE TIL HVERANDRE: Her er paret under Oscar utdelingen i Los Angeles for åtte år siden. Foto: NTB Scanpix Vis mer


50-åringen, som sa opp rollen som Derek «McDreamy» i «Grey's Anatomy» i fjor vår, trappet også ned på sin lidenskap for bilracing for å vie mer tid til familien.

- Man kan bare gjøre en ting om gangen hvis man vil gjøre noe bra. Jeg lærte å prioritere. Vår union må være førsteprioritet. Jeg var ikke klar for å gi slipp på Jill, og hun var heller ikke klar for å gi slipp. Vi ønsket begge to å kjempe for forholdet.

TV-STJERNE: Patrick Dempsey ble verdensberømt gjennom sin rolle i TV-serien «Grey's Anatomy». Foto: TOUCHSTONE TELEVISION / Album
TV-STJERNE: Patrick Dempsey ble verdensberømt gjennom sin rolle i TV-serien «Grey's Anatomy». Foto: TOUCHSTONE TELEVISION / Album Vis merNå refererer Dempsey til ekteskapet som en «ny start», og han sier at han har lært hva som skal til for å holde forholdet sterkt.

- Man må kommunisere, være åpen, ikke bli lat og ikke gi opp. Og ha mye sex!

«Bridget Jones Baby» har norsk premiere 16. September. 

LES OGSÅ: Slik får du aldri se Miley Cyrus igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer