Pink og Carey Hart:

Slik reddet de ekteskapet

Popstjernen avslører grunnen til at hun og ektemannen fortsatt holder sammen etter 14 år som gift.

GODT GIFT: I 14 år har Pink og Carey Hart vært ektepar. Nå forklarer førstnevnte hvordan de klarte å redde det turbulente ekteskapet. Foto: NTB Scanpix
GODT GIFT: I 14 år har Pink og Carey Hart vært ektepar. Nå forklarer førstnevnte hvordan de klarte å redde det turbulente ekteskapet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Forholdet til artisten Pink (40), hvis egentlig navn er Alecia Beth Moore, og motocrosskjører Carey Hart (44) har vært langt ifra en dans på roser.

Siden de ga hverandre sine «ja» i 2006, har de separert seg to ganger - henholdsvis i 2003 og 2008.

Hele veien har 40-åringen valgt å være åpen om at hun og ektemannen har fått hjelp til å håndtere problemene i ekteskapet sitt.

I fjor ble det blant annet kjent at stjerneparet har gått til parterapi i nesten 17 år. Det avslørte Pink i et intervju med Carson Daily på «Today Show», ifølge People.

Nå har de vært gift i totalt 14 år, og sangstjernen sverger fortsatt til parterapien, som hun nå beskriver som grunnen til at hun og Hart fortsatt holder sammen.

HOLDER SAMMEN: Til tross for både opp og nedturer i ekteskapet er Pink og Carey fortsatt gift. Foto: NTB Scanpix
HOLDER SAMMEN: Til tross for både opp og nedturer i ekteskapet er Pink og Carey fortsatt gift. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ville ikke vært sammen uten terapi

«What About Us»-sangeren tok nylig en prat med terapeuten Vanessa Inn, under en livesending på Instagram. Der avslørte Pink at hun og Hart trolig hadde gått hver sin vei, hadde det ikke vært for hennes hjelp, ifølge australske News.

Pink innrømmer at hun har måttet tåle mye drittslenging for at hun har fortalt andre at hun går i parterapi hos Inn, men mener fortsatt at hun er den eneste grunnen til at ekteskapet til Hart fortsatt er intakt.

Den berømte sangeren mener at hun og ektemannen snakker to vidt forskjellige språk, og at man derfor trenger en til å høre på begge, for deretter å oversette det.

- Og uten at Vanessa hadde oversatt for meg de siste 18 årene, mener jeg at vi ikke ville vært sammen. Det ville vi bare ikke, fordi vi ikke læres som barn hvordan vi skal ha forhold og hvordan vi skal komme sammen med mennesker, forteller Pink.

Under livesendingen innrømmer Pink også at det ikke bare er Hart som har vært problemet i ekteskapet, og forteller om den gangen hun innså at også hun hadde et spesifikt problem - nemlig intimitet.

- Det er en forskjell mellom tilknytning og intimitet tror jeg. Og intimitet er den delen som er vanskelig for meg, fortsetter hun.

TILBAKE: NRK og Kevin Vågenes viser fram to av de nye karakterene som blir å se i den nye «Parterapi»-sesongen - kan du se hvem det er? Video: NRK/Rød Løper Vis mer

Problemer med intimitet

Som nevnt har Pink hele veien vært åpen om ekteskapet med Carey Hart, dette på bakgrunn av at hun tar ansvaret som forbilde med stort alvor.

I et stort intervju med britiske The Guardian i 2017 fortalte sangstjerna at ekteskap og monogami som samlivsform arter seg på forskjellige måter.

TURBULENT: Ekteskapet mellom Pink og Carey Hart har ikke gått smertefritt for seg. Takket være parterapi holder de fortsatt sammen. Foto: NTB Scanpix
TURBULENT: Ekteskapet mellom Pink og Carey Hart har ikke gått smertefritt for seg. Takket være parterapi holder de fortsatt sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Det skjer at jeg titter på ham, og da er han den mest omtenksomme, logiske og tilstedeværende … Han er som en klippe. Han er en god mann, og en god far, sa hun til avisen, og fortsatte:

- Og så har vi gangene hvor jeg ser på ham og sier: Jeg har aldri likt deg. Det er ikke noe ved deg jeg liker. Vi har ikke noe til felles. Jeg liker ikke noe av den dritten du liker. Jeg vil aldri se deg igjen.

På tross av ambivalens tilknyttet ektemannen, forklarte Pink at det ofte ble bedre - selv om det gikk på bekostning av andre ting.

- To uker etter [at vi har kranglet] er alt bra. Så hender det at jeg ikke har sex på et år. Er denne senga død? Er dette slutten? Vil jeg ha ham? Vil han ha meg? Monogami er jobb. Men man gjør den jobben, og så blir alt bra igjen, fortalte den ærlige sangeren.

SAMLET: Pink og Carey Hart har datteren Willow og sønen Jameson Moon sammen. Her er de alle avbildet i fjor. Foto: NTB Scanpix
SAMLET: Pink og Carey Hart har datteren Willow og sønen Jameson Moon sammen. Her er de alle avbildet i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ekteparet møtte hverandre under X-Games i 2001, og følelser begynte raskt å oppstå mellom dem. De forlovet seg i 2005, og året etter ble de rette ektefolk.

Deres første barn, datteren Willow (9), kom til verden i 2011. I desember 2016 ble artistparet tobarnsforeldre, da de ønsket sønnen Jameson Moon Hart (3) velkommen.

LES OGSÅ: Avfeier tanken om evig ekteskap

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer