Ryan Seacrest:

Slik reagerte TV-stjernen da han tettet Kris Jenners toalett

Ryan Seacrest fikk panikk da han så vannet øke i doskålen.

UHELDIG TOALETTBESØK: Ryan Seacrest minnes toalett-episoden hos Kris Jenner med skrekk. Foto: NTB Scanpix
UHELDIG TOALETTBESØK: Ryan Seacrest minnes toalett-episoden hos Kris Jenner med skrekk. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Noen har kanskje opplevd å være så uheldig å tette et toalett i løpet av et besøk hos venner eller bekjente. Det kan lett utvikle seg til å bli en pinlig affære, og enkelte synes kanskje det også er ubehagelig å gi beskjed om hva som faktisk har skjedd til husets eier.

Det var nettopp dette som skjedde da «American Idol»-programleder Ryan Seacrest (44) var gjest hjemme hos selveste Kris Jenner (63).

Det avslører han selv i TV-programmet «Live with Kelly and Ryan», skriver Contact Music.

Seacrest kjenner godt til den styrtrike Kardashian/Jenner-klanen. Han er nemlig produsent av «Keeping Up With the Kardashians» som har gjort familien berømte verden over.

Men da han klarte å tette doen hjemme hos matriarken Kris Jenner i eksklusive Hidden Hills i Los Angeles, innrømmer 44-åringen at han raskt kjente panikken spre seg.

«Stikke hånda i do?»

- Jeg går på do og bruker toalettpapir, og når jeg leter etter knappen for å trekke ned, så finner jeg den ikke, forteller Seacrest, ifølge nettstedet.

Videre beskriver han Jenners bad som svært mørkt, noe som raskt viste seg å by på problemer for den nysingle stjernen. Lyset på badet var nemlig dimmet og han fant ikke lysbryteren.

- Det er en elektrisk do og den er svart, så det er umulig å se noen av knappene, sier han, og legger til at det elektriske toalettets software var ødelagt.

- Jeg trykker på spyle-knappen, men i stedet begynner vannet i doskålen å øke, minnes han med skrekk.

Saken fortsetter nedenfor.

GLIPP?: Ryktene om ny graviditet i Kardashian-familien flyr etter at man i bakgrunnen av en Khloé Kardashian-story hører at det snakkes om. Vis mer

Ryan fikk deretter panikk og innrømmer at han var for flau til å fortelle noen i huset om hva som hadde skjedd.

- Jeg tenker for meg selv: «Hva skal jeg gjøre? Stikke hånda i do?». Eller skal jeg rope på Khloé og si: «Kan du hjelpe meg, men ikke fortell dette til Kim, Kourtney eller Scott». Eller skal jeg si til Kris at det er et problem med toalettet?

44-åringen endte ikke opp med å gjøre noen av delene.

- Jeg bare forlot åstedet. For alt jeg vet, så er det fremdeles tett, avslutter han, ifølge nettstedet.

Anklaget for sex-trakassering

For ett år siden havnet Seacrest i hardt vær da hans tidligere personlige stylist anklaget ham for seksuell trakassering.

Anklagene mot Ryan gikk ut på at han skal ha lent seg inntil stylisten sin i bare undertøyet med en erigert penis, mens han grep tak i henne og klapset henne på baken.

Den mektige TV-mogulen blånektet selv for at han noen gang har oppført seg uetisk overfor stylisten, og kort tid etter sex-anklagene stilte han likevel på Oscar-utdelingens røde løper.

Sammen med Giuliana Rancic (44) dekker nemlig Seacrest hvert år den stjernespekkede løperen under Oscar-utdelingen for den amerikanske TV-kanalen E!

Ifølge Daily Mail var Hollywoods elite absolutt ikke interessert i å snakke med TV-verten, og kun fire av de totalt 20 nominerte stjernene lot seg intervjue av ham.

Det ble i tillegg lagt inn en 30 sekunders pause, som forsinket live-sendingen til E!.

LES OGSÅ: Spencer Pratt: - La oss ta en DNA-test

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer