Slik reagerte Lilyhammer-stjernen på lusekoften

Steven Van Zandt inviterte Se og Hør til stamrestauranten i New York. Se video da han fikk overrakt vår eksklusive lusekofte. Se video.

ÅPEN: I intervjuet med Se og Hør snakker Steven åpent om sitt forhold til Norge, om ekteskapet med kona Maureen og om vennskapet med legenden Bruce Springsteen. Foto: Thomas Engstrøm
ÅPEN: I intervjuet med Se og Hør snakker Steven åpent om sitt forhold til Norge, om ekteskapet med kona Maureen og om vennskapet med legenden Bruce Springsteen. Foto: Thomas Engstrøm Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se video nederst i saken!

SEOGHØR.NO: Over en million nordmenn ser på Lilyhammer hver uke og onsdag denne uka sendes siste episode. Steven Van Zandt (61) er fra seg av begeistring over Lilyhammer sin suksess.

- Det er jo som om 65 millioner amerikanere skulle se et TV-show. Og ikke en gang American Idol trekker så mange seere her borte. Nei, det er helt utrolig.


- Nå er serien solgt til Netflix i USA, BBC, svensk og dansk TV, og flere er visstnok interessert. Hva tenker du om det?

- At det gikk som jeg ønsket.  At vi for første gang skulle få en norsk serie ut i verden. Jeg tror ikke dere aner hvor god reklame dette er i utlandet. Dette er kulturutveksling på høyt nivå, mener Steven Van Zandt.

Langs gatene i New York henger Lilyhammer-plakatene på hvert gatehjørne.

- Vi brukte tid og prøvde mye forskjellig underveis. Blant annet at jeg skulle skjønne norsk, men snakke mitt eget språk. Til slutt fant vi ut at dette var den beste løsningen, og det er tydelig at seerne liker dette. Men det var svært komplisert, selv om det kanskje ser lett ut når man ser serien ferdig.

Skuespilleren tror de fant en nerve i ulike norske problemstillinger. 

- Og så er det jo en del humor. At jeg i min rollefigur kommer inn og rører oppunder klassiske norske problemstillinger. Som forholdet til NAV og andre offentlige etater. Jeg tror vi fant en nerve der...Og så er det jo aldri opplagt hva som skjer i neste episode...

Når og om det blir en ny sesong med Lilyhammer er ennå ikke bestemt. Spørsmålet er også om når han får tid til å spille inn flere episoder. Denne uka drar Little Steven på verdensturne med Bruce Springsteen. Han blir ”på veien” i et helt år…

I det eksklusive intervjuet som står på trykk i Se og Hør tirsdag kan du blant annet lese om hans forhold til Norge, ekteskapet med kona Maureen, hvorfor de har valgt å være barnløse og om stjernens forhold til Bruce Springsteen.
  
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Det var kjipt å se henne syk  [obj:media:10868]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer