Kylie Jenner og Jordyn Woods:

Slik reagerte Kylie på bestevenninnens svik

Kylie Jenner har holdt kortene tett til brystet siden nyheten sprakk i februar.

DRAMATISK: I den kommende episoden av «Keeping Up With the Kardashians» får vi se hvordan Kylie Jenner reagerer på skandalen mellom Tristan Thompson og bestevenninnen Jordyn Woods. Vis mer
Publisert

I slutten av februar slo nok en skandaløs bombe ned i Kardashian-familien, da Khloé Kardashians (34) daværende kjæreste, Tristan Thompson (28), ble observert i het omfavnelse med ingen ringere enn Jordyn Woods (21), som var bestevenninnen til Khloés lillesøster, Kylie Jenner (21).

I tiden etter ble trekantdramaet skrevet side opp og side ned om i medier over hele verden. Men mens flere av familiemedlemmene i Kardashian/Jenner-klanen uttalte seg, satt Kylie stille i båten.

Det var utvilsomt svært vanskelig for 21-åringen å forholde seg til en såpass offentlig konflikt mellom to av sine nærmeste - storesøsteren og bestevenninnen.

SNAKKER UT: Jordyn Woods nekter for anklagene om at hun skal ha hatt en affære med Khloé Kardashians kjæreste, Tristan Thompson. Video: Red Table Talk og Se og Hør Vis mer

- Som en skilsmisse

Til tross for at Kylie holdt seg unna konflikten i offentligheten da det sto på som verst, betyr ikke det at hun ikke reagerte på venninnens svik.

I den kommende episoden av familiens realityserie, «Keeping Up With the Kardashians», som blir sendt natt til mandag, er det nemlig utroskapsskandalen som står i sentrum. Torsdag kveld ble en sniktitt på episoden sluppet, der man kan se Kylies reaksjon.

I klippet forteller Kylie til moren sin, Kris Jenner (63), at Jordyn «fucked up», eller dreit seg ut på godt norsk. Traileren til den kommende episoden er svært dramatisk, og Kris forteller til yngstedatteren at dette kommer til å forandre vennskapet dem imellom.

- For deg og Jordyn er dette som en skilsmisse, sier hun, ifølge News.

NY SESONG: Den 16. sesongen av «Keeping up with the Kardashians» er rett rundt hjørnet, og den siste traileren tyder på at det blir en svært dramatisk sesong. Video: E! Entertainment Vis mer

I den kommende episoden får vi også se øyeblikket da Khloé fikk nyheten. Tilsynelatende var det en venn av henne som ringte og delte de dårlige nyhetene.

- Jeg vet ikke om jeg bør si dette til deg ... Beina hennes var liksom ... Mellom hans, sies det på telefonen.

Snakket ut om bruddet

I motsetning til Kylie, har Khloé ved flere anledninger kommet med stikk til både Tristan og Jordyn via sosiale medier etter at utroskapsskandalen var et faktum. Det var imidlertid først forrige uke at hun snakket ut.

Det gjorde hun i podkasten «Divorce Sucks With Laura Wasser», der hun snakket om tiden etter det offentlige samlivsbruddet.

BRUDD: Khloé og Tristan gikk fra hverandre etter skandalen. Foto: NTB Scanpix
BRUDD: Khloé og Tristan gikk fra hverandre etter skandalen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Bruddet vårt suger. Det gjør det, fortalte Khloé åpenhjertig.

- Tristan og jeg gjorde det slutt for ikke så lenge siden, så det er fremdeles veldig ferskt. Følelsene blir forsterket noen ganger, men jeg gjør alt i min makt, delte hun videre, og siktet sannsynligvis til at hun prøver å holde følelsene under kontroll.

SNAKKER OM DRAMAET: Kourtney Kardashian gjestet «Ellen DeGeneres Show», der hun snakker ut om det turbulente kjærlighetslivet til søsteren Khloé. Video: TV3 Vis mer

- Ingen negativ energi

Videre påpekte realitystjernen at i og med at datteren deres True (1) er såpass liten, så vet hun ikke at foreldrene hennes ikke er sammen lenger.

View this post on Instagram

It’s Mothers Day!!! Happy Mother’s Day 💕💕

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Likevel føler Khloé at lille True kan kjenne energien mellom dem - og derfor jobber de hardt med dette.

- Jeg gjør alt i min makt for å ikke legge noen negativ energi rundt henne, selv om det kanskje høres litt rart ut for noen, fortalte hun.

Samtidig påpekte Khloé at hun personlig kun har hatt positive opplevelser når det kommer til å vokse opp i et hjem der foreldrene ikke er sammen lenger.

Blant annet merket hun aldri noen dårlig stemning mellom sine biologiske foreldre, Kris Jenner (63) og den nå avdøde Robert Kardashian, etter at de gikk hver til sitt. Hun satte også pris på at stefaren, Bruce Jenner - nå Caitlyn Jenner (69) - og hennes biologiske far kom såpass godt overens. Nettopp dette er noe hun selv streber etter om dagen.

- Jeg hørte dem aldri være respektløse mot hverandre. Alt var så sømløst, selv om det kanskje var vanskelig for dem, sa Khloé.

KARDASHIAN: Da Tristan Thompson og Khloe Kardasians datter True fylte ett år, ble eksene gjenforent etter utroskapsdramaet. Det gikk ikke helt knirkefritt for seg. Vis mer

LES OGSÅ: - Nå har hun fått seg kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer