Kylie Jenner og Jordyn Woods:

Slik reagerte Kylie på bestevenninnens svik

Kylie Jenner har holdt kortene tett til brystet siden nyheten sprakk i februar.

DRAMATISK: I den kommende episoden av «Keeping Up With the Kardashians» får vi se hvordan Kylie Jenner reagerer på skandalen mellom Tristan Thompson og bestevenninnen Jordyn Woods. Vis mer
Publisert

I slutten av februar slo nok en skandaløs bombe ned i Kardashian-familien, da Khloé Kardashians (34) daværende kjæreste, Tristan Thompson (28), ble observert i het omfavnelse med ingen ringere enn Jordyn Woods (21), som var bestevenninnen til Khloés lillesøster, Kylie Jenner (21).

I tiden etter ble trekantdramaet skrevet side opp og side ned om i medier over hele verden. Men mens flere av familiemedlemmene i Kardashian/Jenner-klanen uttalte seg, satt Kylie stille i båten.

Det var utvilsomt svært vanskelig for 21-åringen å forholde seg til en såpass offentlig konflikt mellom to av sine nærmeste - storesøsteren og bestevenninnen.

- Som en skilsmisse

Til tross for at Kylie holdt seg unna konflikten i offentligheten da det sto på som verst, betyr ikke det at hun ikke reagerte på venninnens svik.

I den kommende episoden av familiens realityserie, «Keeping Up With the Kardashians», som blir sendt natt til mandag, er det nemlig utroskapsskandalen som står i sentrum. Torsdag kveld ble en sniktitt på episoden sluppet, der man kan se Kylies reaksjon.

I klippet forteller Kylie til moren sin, Kris Jenner (63), at Jordyn «fucked up», eller dreit seg ut på godt norsk. Traileren til den kommende episoden er svært dramatisk, og Kris forteller til yngstedatteren at dette kommer til å forandre vennskapet dem imellom.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer